Girtų kauniečių konfliktas tik per plauką nesibaigė tragedija

  • Teksto dydis:

Antradienio vidurdienį  kilus konfliktui tarp dviejų neblaivių kauniečių buvo panaudotas šaunamasis ginklas. Pirminiais duomenimis, tokia buvo dviejų brolių pasisėdėjimo prie butelio, neturint, ką veikti priverstinio karantino sąlygomis, baigtis.

Šūviai viename Radvilėnų plento bute nuaidėjo apie 13.30 val.

Kas apie juos pranešė neaišku, nes nei vienas iš šio ginkluoto konflikto dalyvių į medikus nesikreipė.

Tačiau, į įvykio vietą atskubėję policijos pareigūnai išsiaiškino, kad pirminiais duomenimis, jaunesnysis - 51-erių metų brolis pirmasis sudavė į veidą tokiam pačiam neblaiviam 60-mečiui vyresnėliui. 

O šis gindamasis du kartus iššovė iš teisėtai laikomo ginklo. Tačiau, galimai iš girtumo drebant rankai, nepataikė.

Įsikišus policijai, konfiktas baigėsi jį pradėjusio jaunėlio uždarymu į areštinę. Jam nustatytas 2,08 prom. girtumas. Vyresnėliui - 2,06 prom.

Pirminiais duomenimis, pastarasis iki šio incidento policijai nebuvo žinomas, todėl ir turėjo leidimą laikyti savigynai mažos galios šratinį ginklą.

Teigiama, kad pirmą kartą areštinėje atsidūrė ir jaunėlis, kuris taip pat iki šio įvykio bent Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnams, pradėjusiems ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, taip pat nebuvo žinomas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

antanukas

antanukas portretas
Labai gerai ,kad bendrauja tik norėjau paklausti ar gėrimas nebuvo per silpnas-nuo viruso daugiau 60 ir jei tokį naudojo iš kur gavo, gal jau degtindariai parduoda ??

...,neTINKAMAS santykiu VYSTYMAS prie...,

...,neTINKAMAS santykiu VYSTYMAS prie..., portretas
gero neVEDA... TASKAS
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių