Gausios pareigūnų pajėgos krėtė prabangų BMW ir vairuotojo namus: rasta narkotikų

  • Teksto dydis:

Savo profesinę šventę šiandien mininti Kauno policija surengė Jonavos gatvėje operaciją, patvirtinančią, kad jie ne veltui vadinami angelais sargais.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai apie 11 val. užfiksavo neeilinį sujudimą minėtos gatvės Neries pakrantėje – priešais automobilių remonto servisą, tarp vairuotojų žinomą A1 serviso vardu.

Anot liudininkų, policijos patruliai, sustabdę iš įvažiavimo ties 206 šios gatvės namu Senamiesčio pusėn išsukantį „BMW X5“, netrukus uždėjo jo vairuotojui antrankius. Po to, kai kažką rado šio iš pažiūros 40-mečio vairuotame automobilyje.

Anot liudininkų, pareigūnus sudominę mažiausiai du popieriniai maišai, panašūs į cemento, buvo aptikti BMW bagažinėje. Policininkai juos vos iškėlė ir fotografavo.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai maždaug už pusvalandžio portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad galimai rasta narkotinių medžiagų.

Tai konstatavus, į įvykio vietą atvyko dar keli policijos automobiliai. Kaip paaiškėjo netrukus, – ne veltui, nes pradėjo rinktis ir, kaip spėjama, sulaikytojo palaikymo komanda. Netrukus atvažiavo du baltos spalvos taip pat prabangūs „Mercedes-Benz“ ir „Audi“ su tokiais pačiais valstybiniais numeriais, kurie baigiasi skaičiais 333, kaip ir policijos patikrinimui sustabdytas „BMW X5“.

Skaitytojo nuotr.

Anot portalo šaltinių, pastarojo vairuotojas gyvena kažkuriame iš nuosavų namų, esančių minėtame įvažiavime, iš kurio jis išsuko. Todėl, panašu, kad jo sulaikymą galėjo matyti ir kas nors iš artimųjų ar kaimynų.

Pirminiais duomenimis, vienu iš minėtų automobilių į įvykio vietą atskubėjo netoliese esančio restorano savininkas. Sulaikytasis – jo brolis.

Anot liudininkų, atvyko ir dvi verkiančios moterys. Viena iš jų pagal amžių tinka „BMW X5“ vairuotojui į žmonas, kita – į mamas.

Praėjus pusantros valandos po operacijos pradžios policijos budėtojas dar negalėjo daugiau nieko patikslinti. Esą jo kolegos iš Nusikalstamų veikų registravimo skyriaus bei ekspertai tebedirba įvykio vietoje. Patikslinta tik tiek, kad „BMW X5“ vairavęs asmuo – 34-erių metų amžiaus.

Apie 15 val. netoliese gyvenantys kauniečiai įamžino gausias policijos pajėgas ir prie jau minėto netoliese esančio restorano, pirminiais duomenimis, priklausančio sulaikytojo broliui.

Tačiau vėliau planuota atlikti kratą ne ten, o viename iš namų, esančių minėtame įvažiavime, iš kurio išsukęs „BMW X5“ vairuotojas ir buvo sustabdytas. Pirminiais duomenimis, ten – jo mamos namas, kuriame „BMW X5“ vairuotojas gyvena. Prieš tai policija atliko kratą jo deklaruotoje gyvenamoje vietoje Jonavos rajone.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo kratos Jonavos g. esančiuose namuose liudininkai, iš čia pareigūnai išsivežė dar vieną asmenį. Kol kas daugiau informacijos apie tokio jų sprendimo motyvus nėra.

Minėtos kratos susijusios su pradėtu ikiteisminiu tyrimu dėl neteisėto disponavimo narkotikais. Už keturių valandų po operacijos pradžios policija patikslino, kad pas „BMW X5“ vairuotoją rasta, kaip įtariama, psichotropinių tablečių ir paketėlis su milteliais. 

Kitų policiją sudominusių sulaikytojo daiktų turinys kol kas neatskleidžiamas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
gaudyt tokius tarakonus mldc pareigunai

kreivu veidrodziu karalyste

kreivu veidrodziu karalyste portretas
Pareigunai atleisti is darbo ,arba gavo nuobaudas o banditelis BMW vairuotojas kita diena megaujosi laisve.

keistai

keistai portretas
keista, kad be sunu ieskojo tu medziagu
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių