Drama Šilainiuose: nėščioji – medikų rankose, jos sutuoktinio ieško policija

  • Teksto dydis:

Šeštadienį apie vidurdienį į Bendrąjį pagalbos centrą paskambino nėščia kaunietė, kuri pranešė patyrusi, pirminiais duomenimis, sutuoktinio smurtą. Moteris skubiai išvežta į Klinikas, kurių specialistai dar bandys išgelbėti vaisių.

31-erių nėščioji teigė, kad vakar jai trenkta kumščiu į pilvą. Vieną kartą, bet labai stipriai. Tačiau tada ji dėl to niekur nesikreipė. Nors neatmetama ir, kad neturėjo tokios galimybės. O šiandien jau tai padarė, nes, kuo toliau, tuo prasčiau jautėsi.

Nurodytu adresu Šilainiuose buvo išsiųsta ir policija, ir greitosios medikai.

Įtariamojo smurtavus prieš nėščią žmoną rasti namuose nepavyko. Pirminiais duomenimis, jis pabėgo, sužinojęs apie minėtą nukentėjusiosios, kuri dėl smarkaus kraujavimo išvežta į gydymo įstaigą, skambutį. Ir yra ieškomas.

Kauno policijos budėtojo teigimu, iki 14.30 val. įtariamasis šiuo šiurpiu išpuoliu dar nebuvo rastas.

Kauno policija dar sprendė ir pagal kokį Baudžiamojo kodekso straipsnį pradėti ikiteisminį tyrimą. Paprastai smurto artimoje aplinkoje atveju jis pradedamas dėl fizinio skausmo sukėlimo ir laukiama galutinių medikų išvadų.

Šiuo atveju, jeigu Klinikų specialistai būtų bejėgiai, ikiteisminis tyrimas gali būti perkvalifikuotas ir į nužudymą. Pirminiais duomenimis, nukentėjusioji jau turėjo greitai gimdyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Nemuštas,laisvoj Lietuvoj gimęs,augęs ...Kaip čia taip,a?

Anonimas

Anonimas portretas
Degradavęs asilas,ko tikėtis iš to mažylio? Bėgtų nuo tokio ir kuo toliau,nepasitaisys tokie,ir manau ne pirmas kartas

Meda

Meda portretas
Į cypę tokį brudą,ir ilgam.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių