Domkrato sužalotą vyro ranką pavyko išgelbėti: aiškėja daugiau įvykio aplinkybių

Pirmadienį prieš pietus į Kėdainių rajono Šėtos miestelį skubėjo ne tik greitosios medicinos pagalbos medikai, bet ir kitos specialiosios tarnybos. Gautas pranešimas, kad vyrui domkratas prispaudė ranką. Praėjus dienai po nelaimės aiškėja daugiau įvykio aplinkybių – žmogaus ranka išgelbėta, o sužalojimus jis gydosi namuose.

Pranešė namiškiai

11.35 val. Bendrasis pagalbos centras sulaukė moters pranešimo, kad Ukmergės gatvėje esančio individualaus gyvenamojo namo kieme domkratas prispaudė vyrui ranką.

Į įvykio vietą pasiųsta Kėdainių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba ir Šėtos ugniagesių komanda, Greitosios medicinos pagalbos tarnybos medikai ir arčiausiai budėję policijos pareigūnai.

Atskubėjo žaibiškai

Kadangi toje pat gatvėje, kurioje įvyko nelaimė, įsikūrusi ir ugniagesių komanda, gelbėtojai į įvykio vietą atskubėjo labai greitai. Po jų iškart atlėkė ir policijos ekipažas.

Atskubėję gelbėtojai žmogų rado sėdintį šalia automobilio, prie jo į rankos odą buvo įsisukęs automobilinis domkratas (kėliklis).

Pasitarę su pareigūnais gelbėtojai nusprendė laukti medikų, mat buvo baiminamasi, kad gali plyšti arterija ir žmogus gali nukraujuoti. Gelbėtojai ir pareigūnai ramino vyrą, o netrukus atskubėjo ir greitosios ekipažas bei gelbėtojai iš Kėdainių.

Išvežė į ligoninę

Atskubėję medikai žmogui suleido nuskausminamųjų vaistų. Ugniagesiai rankomis praplėtė domkratą ir piliečio ranką išlaisvino. Nukentėjusysis perduotas medikų apžiūrai. Įvertinę žmogaus būklę, medikai jį išgabeno į gydymo įstaigą.

Čia nustatyta, jog sunkių sužalojimų vyras išvengė tik per plauką. Suteikus pirmąją pagalbą ir paskiepijus nuo stabligės žmogus paleistas gydytis į namus.

Tvarkė automobilį

Aiškėja, kad nuosavo namo kieme jaunas 25-erių metų vyras remontavo automobilį. Laimei, tuo metu namuose jis buvo ne vienas – kieme buvo ir daugiau namiškių. Jie ir iškvietė pagalbą.

Vyras buvo blaivus, jis dėkojo tarnyboms už operatyviai suteiktą profesionalią pagalbą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

eini

eini portretas
i darba 1 pasimelsk is dusios tik ne vatikano celibatyniame mure kur nieko svento ir nebuvo 1 uzprogramuota prievarta stai is ko bolsevykai eme pavyzdi neveltui d. poli karpovna rekomendavo i sia istaiga tomkevyc ir tylu ramu kaip nebuve tik primena k.V.Sladkeviciaus uzmuryta kripta kauno bazilikoje ir jo negydymas taip nutare p. adamkevyc sedejes soste vietoje Lozoraicio kuris buvo nunuodytas ne buvo paskelbta ne is pirsto ir tiesos nepaslepsi o siems visiems artinasi atpildo valanda baig isprotet su visais lgbt ppp biorobotais reptiloidais ir kt parazitais juodais drabuziais ir barzdomis dykumos karsty /uzjauciu/ dare mus sizais o patys buvo ir yra baisesni savo kulto vampyrai ir ta mato visi bet bijo prasiziot ???

Tai

Tai portretas
Iki serviso problema nusivilkt
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių