Domeikavoje – masinė avarija: į gydymo įstaigą išvežti keturi žmonės

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą Domeikavoje įvyko trijų automobilių avarija.

„Domeikavos/Panerių gatvių sankryžoje susidūrė keturi automobiliai. Dirba pareigūnai, iš automobilių traukia žmones ir juos išveža medikai“, – pasakojo portalo kauno.diena.lt skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešimo apie avariją Domeikavoje, netoli Radikių kaimo, sulaukė 7.26 val. Avarijos metu, patikslintais duomenimis, susidūrė trys automobiliai – du „Mercedes-Benz“ ir „Škoda“.

Automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas 63-ejų vyro, kliudė automobilį „Škoda“, kurį vairavo 48-erių moteris. „Mercedes-Benz“ taip pat kliudė ir kitą tos pačios markės automobilį, kurį vairavo 38-erių moteris. 

Visi vairuotojai buvo blaivūs.

„Keturi žmonės – du vairuotojai ir du keleiviai – pristatyti į gydymo įstaigas“, – teigė Kauno policijos vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė.

Į ligoninę išvežti abiejų „Mercedes-Benz“ vairuotojai ir du keleiviai – 53-ejų vyras ir 43-ejų moteris – iš automobilio „Škoda“.

„Sužalojimai, pirminiais duomenimis, nėra sunkūs, pavojaus gyvybei nėra“, – informavo policijos atstovė.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To dviratininkams

To dviratininkams portretas
Dviračių takas padarytas gatvės sąskaita, tai kad bent juo važiuotų. Nu ne, reikia veikėjam gatve minti ir dzin, kad gatvė siaura, dzin, kad atskiras takas, dzin, kad eismui trukdo ir aplenkt negali. Nors privažiuok ir trinktelk tokiam, sportininkai nedadaryti...

Tikrai

Tikrai portretas
Boba uz vairo,kaip bezdzione su granata.

Jo

Jo portretas
Chamiškumas vairuojant, pagrindinė priežastis. Rodos, rytiniuose kamščiuose imam vieni kitus užleist, bet kacapų užneštas trukdyt, kenkt, būt vierchu, kitus žemint- tebegajus.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių