Dingusio jauno vyro paieškos kol kas – bevaisės, tačiau artimieji nenuleidžia rankų

  • Teksto dydis:

Naktį iš antradienio į trečiadienį Kauno rajone dingusio Arnoldo Rakausko paieškos kol kas – bevaisės. Dingusio jauno vyro ieško ir artimieji, ir pareigūnai. 

A. Rakauskas dingo naktį iš gruodžio 29 d. į gruodžio 30 d. 00.38 val. Išeidamas vaikinas vilkėjo juodus džinsus, tamsius marškinėlius. Vaikino ūgis – apie 185 cm.

„Jis viešėjo pas draugą pakaunėje, Kazimieravos kaime. Vakare jie išėjo į lauką, Arnoldas nieko nesakęs nuėjo. Draugas galvojo, kad pasivaikščios ir grįš, tačiau taip neatsitiko“, – tąkart portalo kauno.diena.lt žurnalistams susijaudinusiu balsu pasakojo dingusiojo draugė ir užsiminė, kad su savimi vaikinas pasiėmė tik raktus. Mergina pasakojo, kad aplink draugo, pas kurį viešėjo A. Rakauskas, namus – vien miškai ir pievos.

Dabar važinėjame po Kauną, visur kabiname skelbimus, kad dingo žmogus. Nieko visiškai.

Sausio 1-osios vakarą susisiekus su Arnoldo artimaisiais buvo patvirtinta, kad dingusiojo nepavyko rasti iki šiol. „Nepavyko rasti. Dabar važinėjame po Kauną, visur kabiname skelbimus, kad dingo žmogus. Nieko visiškai“, – nevilties neslėpė dingusiojo draugė. 

„Šiandien su policijos komisariato viršininku ir tyrėja, kuri atsakinga už bylą, kartu šukavome miškus. Išvaikščiojome miškus. Vakar vakare kartu su jais buvo susirinkę artimiausi žmonės, kalbėjome, sprendėme, ką šiandien darysime. O rytoj... Rytoj savi tiesiog eisime ieškoti“, – portalo žurnalistams situaciją komentavo A. Rakausko draugė. 

Kaip teigė mergina, policija kol kas nerado jokių ženklų, kurie padėtų rasti dingusį jauną vyrą. 

Primename, kad ketvirtadienį nuo 9 val. ryto dingusio jauno vyro draugai savarankiškai šukavo Kauno rajone esančio Kazimieravos kaimo apylinkes, kur išėjęs iš draugo namų A. Rakauskas nieko nesakęs dingo. „Kreipiuosi į visus pažįstamus, draugus, geranoriškus žmones... Dingo draugas, sūnus, brolis – Arnas. Bandysime jo ieškoti ir vėl. Labai prašome visų pagalbos – kas galite prisijunkite padėti surasti jį. Lokacija. (55.0421493, 23.9503955) Kazimierava prie „Wilbergs group“ 9 val. ryte. Mes turime vilties jį dar surasti“, – trečiadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ rašė dingusiojo draugas Laurynas.

„Patys organizavomės – rinkome žmones, ieškome nuo Kazimieravos kaimo maždaug 10-15 km spinduliu. Viską aplinkui išieškojome, miškus išvaikščiojome ne vieną kartą. Aš bet kokia kaina noriu jį surasti“, – kalbėdama graudinosi A. Rakausko bičiulė Inesa.

Inesos teigimu, trečiadienį jauno vyro ieškota sraigtasparniu, buvo atvykęs ir kinologas su šunimi, tačiau paieškos buvo bevaisės. „Pareigūnai tęsia paieškas – jų perimetras, aišku, plečiasi, bet tikimės ir visuomenės pagalbos – gal žmogus ne tose apylinkėse, gal kažkur nuvyko. Reikia tikėtis, kad pabaiga bus laiminga. Kol nesurandame, tol viliamės, kad paieškos baigsis sėkmingai“, – žurnalistams ketvirtadienį sakė Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė.

Ką nors žinančius apie vaikino buvimo vietą ar galinčius suteikti kitos reikšmingos informacijos bei norinčius prisidėti prie paieškų prašoma skambinti telefonu +37060958678.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bim bom

Bim bom portretas
Kur jo telefonas? Rado?

alio

alio portretas
Jo merga ir draugus reikia pakratyti gerai is karto viska pasakys..

hm

hm portretas
o telefona surado?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių