Dėl vilkiko avarijos magistralėje – milžiniškos spūstys: keikia rekonstrukciją

  • Teksto dydis:

Ankstų antradienio rytą magistralėje ties Kaunu, važiuojant link Vilniaus, į eismo nelaimę pateko vilkikas. Jis pakliuvo į kelio remonto darbų pinkles, o jo vadavimo operacija tapo didžiuliu kantrybės išbandymu kitiems vairuotojams.

Dar prieš 8 val. ryto remontuojamoje magistralės atkarpoje nuo Savanorių pr. iki Ateities pl., ties posūkiu į Amalius, į eismo nelaimę pateko vilkikas. Jis nuvažiavo nuo kelio remontuojamoje dalyje ir pakibo ant stataus kelkraščio.

Ryte dėl šios eismo nelaimės vairuotojams buvo apsunkintas eismas, tačiau vargai greit nesibaigė.

Per pietus pareigūnai organizavo vilkiko vadavimo operaciją, laikinai buvo uždarytas eismas. Portalą kauno.diena.lt vairuotojai informavo, kad šioje vietoje susiformavo milžiniškos spūstys.

„Visiška tragedija magistralėje. Spūstyje laukiu jau daugiau nei pusvalandį, o pabaigos dar nesimato. Važiuojantieji link Vilniaus turėtų apsišarvuoti kantrybe!“ – pasipiktinimo neslėpė kaunietis ir paminėjo, kad jau smarkiai vėluoja į sutartą susitikimą sostinėje.

Kiti vairuotojai, taip pat patekę į nepavydėtiną situaciją, piktinosi vykdoma rekonstrukcija.

„Ji vykdoma labai nesaugiai: pravažiavimui palikta labai mažai vietos, paliktos labai stačios atbrailos. Užtenka tik truputį pasukti į šoną ir jau atsiduri griovyje“, – kritikos strėles leido skaitytojai.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad vilkiko vadavimo operacija apie 12.24 val. jau baigta. Eismas jau turėtų vykti įprasta tvarka.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTnuslydo vilkikasspūstysmilžiniškos spūstysrekonstrukcija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rol

Rol portretas
Greitis koks darbu zonoj poto visi kalti

ATRODO

ATRODO portretas
kaunas skuba kažką įsisavint

Anonimas

Anonimas portretas
Čia tas kur rašo anonimui, tai turbūt pats net nesėdėjęs nei ant to pačio dviračio:D
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių