Daugiau nei 3 promiles įpūtusi vairuotoja savo nuodėmę bandė „nuplauti“ 80 eurų kyšiu

  • Teksto dydis:

Gegužės 13-ąją Kėdainių ir Kaišiadorių rajonuose vairuotojai savo padarytus Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimus bandė užglaistyti siūlydami kyšius.

Kaip praneša Kauno policija, gegužės 13 d. apie 17.35 val. Kėdainių r., Gudžiūnų k., įkliuvo 60-metis vairuotojas, kuris prie vairo sėdo neblaivus – į alkoholio matuoklį įpūtė 2,98 prom. Siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės už KET pažeidimą, vyras pareigūnams siūlė kyšį (neįvardindamas sumos).

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo.

Dar viena vairuotoja, tik kur kas girtesnė (3,38 prom.), įkliuvo po kelių valandų – apie 19.30 val. Kaišiadorių r., Rumšiškių mstl.  38-erių moteris, siekdama išvengti baudžiamosios atsakomybės, pareigūnams siūlė 80 eurų kyšį. Įtariamajai įteiktas šaukimas atvykti į apklausą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo ir vairavimo esant neblaiviam.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kopustas.

Kopustas. portretas
Nenuostabu nes pas Bobas smegenų tiek kiek ir pas Vištas.

Budulis

Budulis portretas
O tai 80 € nebepinigas?

anonimas

anonimas portretas
toki skaičiu reiktu pagražinti bent dar vienu nuliu .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių