Teismas nepaleido į laisvę mamą ir dukrą pražudžiusio vairuotojo

Kaune, Baltų pr., motiną ir dukrą pražudęs BMW vairuotojas Lukas Jablonskas lieka už grotų.

20-metis vairuotojas teismo prašė pakeisti jam skirtą kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams – ir išleisti jį į laisvę.

L. Jablonsko advokatas Kauno apylinkės prokuratūrai pateikė skundą, kuris teisme buvo nagrinėjamas rugpjūčio 6 dieną.

Susipažinęs su Kauno apskrities policijos pateikta ikiteisminio tyrimo medžiaga bei Kauno apylinkės prokuratūros prokurorų išdėstytais griežtais argumentais, teisėjas atmetė skundą ir paliko galioti liepos 5 d. Kauno apylinkės teismo nutartį suimti įtariamąjį trijų mėnesių laikotarpiui.

Portalas kaunodiena.lt rašė, jog skaudi nelaimė Baltų pr. įvyko liepos 3 dieną. Automobilis „BMW 525D“, kurį vairavo L. Jablonskas, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė moterį ir devynmetę mergaitę. 43-erių metų kaunietė L. V. žuvo vietoje, o jos devynmetė dukra A. V. buvo gaivinama, bet netrukus mirė.

Pasak liudininkų, vairuotojas prospektu lėkė dideliu greičiu, nebuvo matyti jokių stabdymo žymių. Po BMW smūgio sumaitoti mamos ir dukters kūnai atsidūrė per kelias dešimtis metrų nuo pėsčiųjų perėjos.

Tragiškos avarijos kaltininkui gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
8 metai...

gerai

gerai portretas
ir teisingai pasielgta.potencialus zudikai vel nores zudyti

izulu

izulu portretas
butu paleist toki,kuris samoningai perejose vakydavo zmones.per pereja esancia prie silainiu baseino 3 dienos pries jam nuzudzius mama su dukryte,jis mane vos nepartrenke,nes vos tik izengiau i pereja jis taip pradejo lekti i mane kaip tornadas,vos spejau uzsokti i nevazipjama dali.Kaune isbuvau dar pora dienu ir tame raj.ji maciau keleta kartu perejose medziojant zmones ir zemiciu plento perejose.tai zudikas-pamiselis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių