Ateities plente – kraupi nelaimė: remontuojamas sunkiasvoris automobilis prispaudė ir pražudė žmogų

  • Teksto dydis:

Pirmadienio ryte Kaune, Ateities plente esančioje įmonės teritorijoje įvyko skaudi nelaimė, kurios metu žuvo pusamžis vyras. Policija pradėjo tyrimą ir bandys išsiaiškinti įvykio aplinkybes.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pranešė, kad pirmadienį Ateities plente vienos įmonės teritorijoje remontuojamas sunkiasvoris automobilis esą prispaudė žmogaus galvą. Pamatytas vaizdas įvykio liudininkus sukrėtė.

„Pažįstamas buvo vietoje ir mate. Sakė visiškas siaubas, labai baisus vaizdas. Pradžioje net nesuprato, kas ten įvyko, nes matėsi daug kraujo“, – teigė kaunietis.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Reda Zarauskienė patvirtino, kad Ateities plente įvyko skaudi nelaimė, nusinešusi žmogaus gyvybę.

Regimanto Zakšensko nuotr.

„Pranešimas gautas apie 9.30 val. Buvo informuota, kad įmonių teritorijoje automobilių priekabos platforma, skirta gabenti transporto priemonėms, užkrito ir prispaudė vyrą, gimusį 1968 metais. Atvykę medikai konstatavo vyro mirtį“, – nurodė policijos atstovė.

Šiuo metu pareigūnai yra pradėję ikiteisminį tyrimą pagal Baudžiamojo kodekso 176 straipsnį (Darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimų pažeidimas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patilekit kas nezinot

Patilekit kas nezinot portretas
Pats zmogus savininkas ir buvo, o verstukas buvo katik po remonto, cia klausimas ar gerai sutvarke, jeigu uzpaude

sukryžiuoti kaulai

sukryžiuoti kaulai portretas
Tokios sąlygos...

kišo galvą

kišo galvą portretas
kur jam nepriklauso, todėl ir žuvo. Jeigu buvo blogos darbo sąlygos, tai reikėjo liepti pačiam savininkui kišti galvą, jo turtas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių