Skaudi atomazga: prieš pat Naujuosius iš Klinikų išėjęs vyras rastas negyvas

  • Teksto dydis:

Paskutinę 2018-ųjų metų dieną Kaune dingo iš ligoninės išėjęs vyras. Beveik dvi paras trukusi paieška baigėsi tragiškai – šiandien rastas kauniečio kūnas be gyvybės ženklų.

Nuo antradienio ryto socialinėje erdvėje plito pagalbos prašymas. Tiek nerimo apimti artimieji, tiek pareigūnai ieškojo be žinios dingusio 60-ties metų Vladimir Šeiko.

Kaip teigiama, gruodžio 31 d. apie 4.16 val. ryte vyras išėjo iš Kauno Klinikų ir dingo be žinios.

Trečiadienio popietę Kauno policija pasidalijo skaudžia žinia.

„Dėkojame visiems, kurie dalinosi informacija apie dingusį V. Šeiko. Pareigūnai, kartu su Kaune esančios gydymo įstaigos apsaugos darbuotojais, ligoninės teritorijoje rado vyro kūną“, – rašoma atsiųstame pranešime.

Pirminiais duomenimis, kūnas be išorinių smurto žymių. Pareigūnai atlieka tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
ŽURNALIŪGOS , NETURITE KĄ RAŠYTI , KAD SPAUSDINATE SENIENAS , O GAL PATINKA SKLEISTI PANIKĄ

Romas

Romas portretas
KMUK gydytoja neurologė G.Pšemeneckienė išleido sudėtingą,operuotą ligonį,nors jis prašė šios medikės pagalbos ir šis buvo dar ir su 180 spaudimu medikės kabinete,žmogus nukrito vestibiulyje,kiek atsigavo ,grįžo-atsvirduliavo atgal prie gyd.durų jau su 220spaudimu : iki nelaimės irgi buvo per plauką žmogus,o ką ta neurologė-jai,ko gero,neįdomu,tai už ką algą gauna?

Liusė

Liusė portretas
Ka padarysi gydytojai irgi ..iš ju reikalauja .kad jei nemato nieko baisaus ir išleidžia ..man pačiai yra buve sulašino nieko blogo nematė ir išleido ..o..man einant namo pradėjo galva svaigt ..nes nukrito kraujo spaudimas ...einu kaip girta policija privažiavo klausia ..aš jiem nieko irgi negalėjau pasakyt tik namo sakau i lova noriu ..parvežė jie dar kiek prisimenu pasakė kaip galėjo išleist ..gerai kad diena ir dar parvežė o tai nežinau kaip butu buve nes smegenys išvis nedirbo ...vaiku nebuvo ..tai va aš galvoju jej artymieji išleido viena kaškas ne taip ..arba vienas gy ena ....
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių