Apie gaisrą autoservise pranešė juodų dūmų stulpas: nelaimę prišaukė automobilio gedimas

  • Teksto dydis:

Šiandien apie 12 val. kilo gaisras Raudondvario plento pabaigoje įsikūrusiame autoservise, dėl kurio budinčioje Kauno ugniagesių gelbėtojų pamainoje buvo paskelbta sustiprinta parengtis. Yra ir nukentėjusiųjų.

Į dangų iš gaisravietės kylantis juodų dūmų stulpas matėsi iš toli. Bendrasis pagalbos centras sulaukė ne vieno pranešimo apie šią nelaimę, kurie nuolat keitėsi.

Iš pradžių pranešta, kad servise dega vienas automobilis. Po to – kad jau du. Galiausiai – jog liepsnos kabinasi ir į pastatą.

Į įvykio vietą buvo pasiųstos net keturios autocisternos iš trijų Kauno ugniagesių gelbėtojų komandų. Kartu su ugniagesiais – ir greitosios medikai bei policija.

Gaisras likviduotas per keliolika minučių nuo pirmųjų ugniagesių atvykimo. Sudegė lengvieji automobiliai „Audi Q7“ ir „Fiat Ducato“. Nukentėjo šalia stovėjusios transporto priemonės: „Fiat Ducato“, „BMW 316“, „Audi Q8“. Apdegė ir autoserviso garažo vartai, aprūko sienos, nukentėjo ir vidus.

Greitosios medikų pagalbos prireikė ir vieno iš sudegusių automobilių, kuris užsidegė pirmiausiai, savininkui. 45-erių metų nukentėjusysis pristatytas į Kauno klinikų skubios pagalbos skyrių.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo šio autoserviso, oficialiai – UAB „Saulės vėjo autocentras“, savininkė, šio „Audi Q7“ savininkas pas juos keitė ratus. Ir išvažiavęs po šios paslaugos, staiga kieme „užgeso“. Tai atsitikus, jis išsikvietė pagalbą ir šiai bandant „užkurti“ automobilį, „Audi“ užsidegė. O po to liepsnos persimetė ir šalia stovėjusį remontui į jų autoservisą pristatytą autotralą. Taip jau buvo lemta, kad „Audi Q7“ netikėtai sugedo, važiuodama pro jį.

Anot autoserviso savininkės, kilęs gaisras pridarė nemažų nuostolių ir jų įmonei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Senas trantas

To-ko gero

To-ko gero portretas
Tokie iškrypę kaip tu,jaučia orgazmą žiūrėdami į gaisrą.

ko gero

ko gero portretas
brokuotos padangos buvo , ar i padangas jau vasarinio oro pripute, gal ratu varžtai be suodžiu filtro buvo... bet dege gražiai...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių