Akademijos gyventojai įbauginti: naktimis slampinėja įtartini asmenys, fiksuojamos vagystės

  • Teksto dydis:

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Kauno rajone, Akademijos miestelyje, darbavosi įtartini asmenys, galimai įvykdę ir vagystę. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą ir prašo gyventojų pagalbos suteikiant papildomos informacijos.

Informacija apie rugsėjo 17-osios nakties įvykius pradėjo plisti ir socialinio tinklo „Facebook“ grupėse „Ringaudai“ bei „Akademijos miestelis“.

„Šianakt Obelynės-Lingių gatvėse apsilankė vagys. Yra ir pavogtų daiktų. Policija buvo iškviesta. Apsidairykite, ar jūs nenukentėjote. Vaikščiojo beveik po mūsų visų kiemus. Jei pasigedote daiktų, ar buvo padaryta žala kreipkitės į policiją“, – rašoma pasidalytame įraše, prie kurio pridėtos ir minimų įtarimų sukėlusių asmenų nuotraukos.

Pranešimo apie įvykį 3.25 val. sulaukė ir Kauno apskrities pareigūnai. Jie buvo informuoti, kad Akademijos miestelyje esančioje Lingių gatvėje pastebėti du įtartini asmenys, vaikštantys po teritoriją.

Pasak Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovės Odetos Vaitkevičienės, į įvykio vietą iškart išvyko pareigūnai bei kinologas su tarnybiniu šunimi. Tačiau minėti asmenys nebuvo rasti.

„Ryte, 6.53 val. sulaukta pranešimo, kad naktį Akademijos miestelyje iš galimai neužrakinto sandėliuko pavogti įvairūs daiktai. Pirminiais duomenimis, padaryta apie 1240 eurų žala. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas“, – sakė pašnekovė.

Turimais duomenimis, asmenys, kuriuos pastebėjo gyventojai, buvo apsirengę tamsiais viršutiniais rūbais su gobtuvais, dėvėjo šviesias kelnes.

Gyventojai, turintys informacijos apie asmenis, kurie galimai buvo pastebėti, pareigūnai prašo informuoti el. paštu info@kaunas.policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
O kas skatina taip daryti is kur tie turciu rajonai dyksta kaip ant mieliu.

To arvys

To arvys portretas
Kur rasyt mokinaisi valdyboj?

Arvys

Arvys  portretas
Kai per tavo skylė į kilę pereis kitaip kalbėsi idiote
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių