Žydų ligoninės tentas – vėl pavojingai plaikstomas vėjo

  • Teksto dydis:

Senamiesčio gėda jau seniai tapusi buvusi žydų ligoninė toliau šiurpina praeivius. Stiprus vėjas nuplėš dalį tento, tad pastatas vaiduoklis vėl miestiečiams parodė savo apgriuvusias sienas.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo informacija, kad A.Jakšto gatvėje esančios buvusios žydų ligoninės tentas plaikstomas vėjo. Matyt, jog atitrūko tentą laikiusios konstrukcijos.

Galima matyti, kad dalis jų beveik remiasi į gatvėje stovinčius automobilius, kyla pavojus, kad ir ant pėsčiųjų gali kas nors nukristi.

Tentas bent kažkiek apsaugodavo praeivius nuo skylančių plytų bei stiklo šukių krušos. Kadangi dabar siautėja vėjo gūsiai, pro šį pastatą einantys žmonės turėtų saugoti savo galvas bei turtą.

Skaitytojo nuotr.

Tai jau ne pirmas atvejis, kuomet tentas atidengia aptrupėjusias žydų ligoninės sienas ir sukelia pavojų žmonėms. Portalas kauno.diena.lt ne kartą rašė, kaip tentą nudrasko vėjas, tuomet A.Jakšto gatvėje pabyra plytų ir stiklų likučiai. Kas kartą pastato savininkai bendrovės „Tarptautinės skubios medicinos akademijos“ atstovai pažymėdavo, jog tentą sutvarkys, tačiau nedetalizuodavo planų, kada bus įgyvendintas rekonstrukcijos projektas ir pastatas bus prikeltas antram gyvenimui.

Skaitytojo nuotr.

Todėl ir šį kartą tikimasi, kad tentas vėl bus prikabintas ir iki kito stipresnio vėjo pastatas vaiduoklis neturės progos vėl pasivaidenti praeiviams. Tačiau lieka neaišku, kada ši vieta iš tiesų bus sutvarkyta kapitaliai, o ne tik ramstant ir toliau byrančias sienas.


Šiame straipsnyje: Žydų ligoninėtentasVėjaspavojus aplinkiniamsskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tentas kaip ir žydai - pavojingi.

TAI

TAI portretas
ZYDAI TURI PATIS PASIRUPINTI SAVO LIGONINE

to pamąstymui

to pamąstymui portretas
Tarp soroso ir zydu nera jokio rysio. Patys buciavom jam rankas uz kompus, algas... Dabar es slaistosi pinigais (iki kada?)... Taigi, taip ir liksim ubagais... Jeigu isliksim.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių