Vakarienė galėjo baigtis tragedija: „Grill London“ salotose – baisus radinys

Kaunietės vakarienė galėjo baigtis tragedija – restorano „Grill London“ salotose ji rado aštrią stiklo šukę, kurią jau buvo spėjusi įsidėti į burną. Tik po žurnalistų skambučio restorano atstovai nusprendė šeimos atsiprašyti už šį akibrokštą.

Liepos 5-osios vakarą kauniečių šeima atsimins dar ilgai. Į portalą kauno.diena.lt kreipusis Monika sunkiai tramdė emocijas kalbėdama apie tai, kuo galėjo baigtis eilinė vakarienė.

„Iš Kauno „Akropolyje“ esančio „Grill London“ užsisakėme maisto, vyras nuvažiavo jo paimti, nes aš – neseniai po pilvo operacijos. Ir anksčiau ne kartą valgėme šio restorano maistą, niekad neturėjome problemų. Tačiau šis kartas galėjo baigtis rimta nelaime ar net tragedija“, – praėjus kelioms dienoms po įvykio pasakojo moteris.

Pasak Monikos, ji valgė salotas, tačiau kartu maistas buvo užsakytas vyrui bei vaikams.

Skaitytojos nuotr.

„Įsidėjusi salotų kąsnį pajutau, kad įkandau kažką labai kieto. Pirma į galvą šovusi mintis – kaulas! Greitai viską spjoviau atgal į lėkštę. O kai pamačiau, kas ką tik buvo mano burnoje – nustėrau. Vos nenurijau siaubingai aštrios stiklo šukės!“ – siaubingus išgyvenimus prisiminė pašnekovė.

Kaunietė džiaugiasi bent tuo, kad šis „siurprizas“ nepakliuvo į vaikų maistą.

„Ilgai negalėjau atsigauti svarstydama, kad kas nors galėjo nutikti mano mažiesiems. Laimei, šį radinį laiku išspjoviau ir pati. Neaišku, kaip viskas būtų pasibaigę po pilvo operacijos“, – apie juodžiausią scenarijų svarstė Monika ir pridūrė, kad greičiausiai kažkas dužo restorano virtuvėje: „Bet kaip galima žmogui paduoti maistą jo neapžiūrėjus? Jei dužo koks stiklinis indas, gal ne pas mane vieną toks siurprizas pasitaikė?“

Po tokio akibrokšto Monikos vyras nuvažiavo atgal į „Grill London“.

Tačiau šis kartas galėjo baigtis rimta nelaime ar net tragedija.

„Jis nupasakojo situaciją, parodė čekį ir rastą stiklą. Darbuotojai pastarąjį nusifotografavo, pasiėmė mūsų kontaktus ir tepasakė: laukite, su jumis susisieks vadovė“, – ne tokios restorano reakcijos teigė tikėjęsi kauniečiai.

Iki penktadienio pavakarės nei Monika, nei jos vyras jokių žinių iš restorano atstovų nesulaukė.

„Tai tik parodo, kad jiems klientų gerovė ir sveikata nerūpi. Jokio atsakingumo“, – nusivylimo neslėpė moteris ir pridūrė: „Būtų užtekę tiesiog žmogiško atsiprašymo iš vadovų, nes jokio maisto už dyką mes tikrai nesitikime.“

„Grill London“ atstovai sujudo tik sulaukę žurnalistų skambučio ir prašymo paaiškintą šią keblią situaciją.

Skaitytojos nuotr.

„Paskambino vadovė, atsiprašė, atleidome“, – trumpai penktadienio vakaro situaciją reziumavo Monika.

Vidinis patikrinimas

Portalas kauno.diena.lt restorano atstovų komentaro sulaukė tik po keleto dienų. Jie patvirtino apie kaunietės situaciją žinantys ir tikino restorane atliekantys vidinį patikrinimą.

„Apgailestaujame dėl mūsų restorano viešnios patirtų išgyvenimų, tačiau užtikriname, jog mūsų restoranuose, sulaukiančiuose itin didelio srauto lankytojų, laikomasi visų maisto saugumo reikalavimų, reguliariai yra vykdomi vidiniai tikrinimai.

Skiriame daug dėmesio darbuotojų mokymams, nes būtent nuo jų labiausiai priklauso, kaip svečias, atėjęs į mūsų restoranus, jausis, kokias paslaugas gaus.

Tais atvejais, kai svečias  išsako savo pastabas, reaguojame neatidėliotinai: jei konkrečiu atveju būtina, atliekame vidinį tyrimą dėl nurodytų aplinkybių, bendraujame su klientu, darbuotojais ir kiekvieną konkrečią situaciją sprendžiame individualiai. Restorane šiuo metu atliekamas vidinis patikrinimas“, – atsiųstame komentare teigė „Grill London“ marketingo vadovė Aurita Stepanavičiūtė.

Tekstas publikuotas liepos 8-ąją, papildytas – liepos 12-ąją.


Šiame straipsnyje: Grill Londonmaistasstiklo šukėmaiste rado šukęrestoranasAkropolio Grill Londonskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Šioje kavinėje neveikia jokia kontrolės sistema., nėra jokių standartų.Čia reikia tolimesnei veiklai spausti stabdžius.Paprastai darbuotojas kuris kažką sudaužė,nuslėpė tai bijodamas vadovybės nemalonės.Ir procesas užsisuko.

asilėli iš šono žiūrint

asilėli iš šono žiūrint portretas
bibaką tu pats čiulpi. Ir esi toks bukas kad nepasiiškai kas ta paržola, kebabče, sirene pod kapak, agneško zadūšeno, pyrženi žabi. Va šito tai restorano lygio nepasiekiau. Bet tai pats skaniausias patiekalas kokį gyvenime valgiau. Kadangi esi bukas išakas - tai keptos varlių šlaunelės.Kas dėl proto - tai esu asilas. Vos ne pusė mano grupiokų tepė slides į Vokietiją, Ispaniją. Dar tarybiniais laikais negrįžo į šūdiną sojūzą. Ir tokią pat lietuvą.Turėdamas galimybę likau šitam asilyne.

Tai 321 vištai ilganagei

Tai 321 vištai ilganagei portretas
Esi tiesiog tingi prasčiokiška mesčionė . Todėl , matyt , mieliau leidi laiką besigražindama . O namai tavo kvepia ne skaniu maistu , o kvapais nuo kandžių....
VISI KOMENTARAI 78

Galerijos

Daugiau straipsnių