V. Matijošaitis pravėrė savo naujųjų rūmų duris: kambarius dekoravo ir auksu

  • Teksto dydis:

Kauno miesto meras ir vienas turtingiausių žmonių Lietuvoje Visvaldas Matijošaitis žurnalistams pravėrė savo naujo prabangaus dvaro Kačiūniškėse duris.

Rūmų plotas – 9840 kvadratinių metrų, juose yra net 13 kambarių ir penki vonios kambariai.

„Jokios tematikos nedarėme, kūrėme, kad atitiktų seno dvaro dvasią“, – šį trečiadienio vakarą, 19 val. 30 min., LNK laidoje KK2 kalbės V. Matijošaitis.

Rūmai buvo pastatyti 1929-aisiais, čia gyveno vienuolės, o iš jų celių meras įrengė 13 kambarių ir juos dekoravo auksu.

Pro Visvaldo ir Loretos langą atsiveria pasakiškas vaizdas. Visvaldas pasakos, kad būtent dėl šio vaizdo čia ir įsirengė savo kambarį. Kauno meras laidoje taip pat kalbės, kad daugelį įrengimo darbų prižiūrėjo jo mylimoji Loreta.

Rūmų kieme stovi ir namas svečiams. „Čia kai atvažiuos daugiau draugų, pastatysim stalą ir gersim šampaną“, – džiaugiasi V. Matijošaitis.

Tik prisiregistruoti čia negalėsiu, nes Kauno meras negali gyventi Kauno rajone, bet, kai sujungs Kauną su Kauno rajonu, tada bus ir čia galima prisiregistruoti.

Dvare Visvaldas su Loreta dar negyvena, šiuo metu vyksta paskutiniai įrengimo darbai – statomos sofos, foteliai, kiti baldai. Kai tik jie bus baigti, Kauno meras kartu su savo mylimąja čia persikels gyventi. Anot Visvaldo, nuo Kačiūniškių iki darbo yra toks pats atstumas kaip nuo jo dabartinių namų Vičiūnuose.

„Tik prisiregistruoti čia negalėsiu, nes Kauno meras negali gyventi Kauno rajone, bet, kai sujungs Kauną su Kauno rajonu, tada bus ir čia galima prisiregistruoti“, – laidoje kalbės V. Matijošaitis.

V. Matijošaitis atviraus, kad viskas kainavo daugiau negu jis planavęs ir net šiek tiek gailisi šio savo pirkinio: „Atvirai – gailiuosi, nes padarėm klaidų. Ir kainuoja viskas visada brangiau, beveik dvigubai, negu planuoji.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Kad nederėtų publikuoti savo turtus,kaip tiek aplinkui yra skurstančiųjų.Man koktu skaityti,o dar ir šalia matyti ta moteriške,kuri neverta AA Irenos nei mažiausio kojos nagelio.Matijošaiti,gerbk save ir nepykinki visų.Tai tau nedaro garbės.

Anonimas

Anonimas portretas
panemuneje po karo buvo stribas Matiosaitis, gal jo tevas prasykite

mykolas

mykolas portretas
geda kaunui kad meras paleistuvis vis rodo savo sugulove apsizenytu kaip visi normalus zmones
VISI KOMENTARAI 122

Galerijos

Daugiau straipsnių