Ūgtelėję trynukai rudenį pravers paruošiamosios klasės duris: naujos pradžios laukia su nekantrumu

Ramučiuose, Karmėlavos seniūnijoje, gyvenanti Jono ir Viktorijos Rusinų šeima sulaukė svečių iš Kauno rajono savivaldybės, – pasveikinti šeštąjį gimtadienį neseniai atšventusius trynukus Joną, Jorį ir Aroną atvyko meras Valerijus Makūnas, Socialinės rūpybos skyriaus vedėja Margarita Venslovienė ir Karmėlavos seniūnė Violeta Armolaitienė.

Kadangi gimtadienis – trigubas, tai ir dovanų buvo įvairių. Meras trynukams padovanojo lego kaladėlių, kurios padės lavinti mažųjų intelektą, vyresniajam sukaktuvininkų broliui Arminui įteikė krepšinio kamuolį, o mamai Viktorijai – saldėsį ir gėlių, šeimos namų terasai papuošti.

Ne pirmą kartą šiuos trynukus matančio mero V. Makūno pastebėjimu, berniukai per metus labai paaugo, bet liko tokie pat smalsūs ir judrūs.

Rudenį trijulė jau eis į paruošiamąją mokyklos grupę. Berniukai nekantrauja, kada galės semtis mokslo žinių, nes jų dešimtmetis brolis jau – penktokas ir viską žino.

V. Armolaitienė pasakojo, kad Rusinų šeima yra darni ir draugiška, mėgstanti keliauti. „Iš Jono ir Viktorijos galėtų imti pavyzdį kitos jaunos šeimos“, – tvirtino seniūnė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Gražuolei sveikatos jums

užtat

užtat portretas
to kaimyno žmona tvirtai jaučiasi tarp penkių vyrų

Petras

Petras portretas
Tai prastas kaimynas,dukrelių nei vienos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių