Tvarkys Laisvės alėjos grindinį: A. Mickevičiaus gatvė taps nepravažiuojama

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 7-ąją Kauno miesto savivaldybė išplatino svarbią informaciją vairuotojams. Ypač tiems, kurie kelionės tikslą pasiekia važiuodami A. Mickevičiaus gatve.

„Nuo pirmadienio iki rugsėjo vidurio A. Mickevičiaus gatvė taps nepravažiuojama. Ties susikirtimu su Laisvės alėja bus atnaujinama važiuojamoji dalis: sudėta tvirtesnė granito danga, o siūlės užpildytos specialia mastika“, – apie tą Laisvės alėjos dalį, kurios grindinį keitė bendrovė „Autokausta“, pranešė miesto atstovai.

Pasak jų, bent dvi savaites šis siūlių užpildas turės stingti – tai garantuos ilgesnį dangos tarnavimo laiką.

„Kol bus vykdomi tvarkymo darbai, vairuotojų prašysime rinktis alternatyvius maršrutus per Maironio gatvę arba Vytauto prospektą“, – į vairuotojus kreipėsi savivaldybės atstovai.

Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis portalui kauno.diena.lt teigė, kad Laisvės alėjos rekonstrukcijos projektas parengtas dar 2010 metais. Šiai dienai tokiems darbams atlikti naudojamos naujoviškos, kur kas pranašesnės technologijos, kurios padeda ne tik sutvirtinti važiuojamąją kelio dalį, bet ir prisideda prie jos ilgaamžiškumo.

Nesinorėtų, kad čia jau netrukus imtų ryškėti automobilių provėžos.

„Matydami senąjį dešimtmečio senumo „palikimą“ ir per pastaruosius trejus metus išlindusius jo trūkumus, imamės atitinkamų sprendimų. Kauniečiai puikiai žino, kokie transporto srautai kerta Laisvės alėją ties A. Mickevičiaus gatve. Tai yra viena reprezentatyviausių miesto erdvių, kuri pagaliau atgijo ir ženkliai pasikeitė, tad nesinorėtų, kad čia jau netrukus imtų ryškėti automobilių provėžos“, – teigė A. Pakalniškis.

Jo teigimu, šie darbai pareikalaus iš miesto papildomų investicijų. Planuojama preliminari darbų kaina gali siekti apie 200 tūkst. eurų.

„Tačiau šioje vietoje darbai privalo būti atlikti iki galo ir kokybiškai“, – akcentavo miesto atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ponai verslininkai...

Ponai verslininkai... portretas
Kiek naujai K.Mindaugo prospekte,K. Donelaičio., V.Putvinskio, Maironio, A.Mickevičiaus prstatyta didelių pastatų ir , tame tarpe Vičiūnų ofisas.Šių. visų verslinkų rangovai ivažiuodavo su betono maišyklėmis ir statybinėmis medžiagomis šiomis gatvėmis ir visi šie ponai -savininkai tegul savo lėšomis atstato sugandintas gatves, ir pravažiavimus.

Pilietis

Pilietis portretas
Norejau skambinti policijai o buvo toks atvejis.Prie mano mašinos aikštelėje ,šalia mano mašinos buvo keistai arti pastatyta kita mašina.Atkreipiau dėmesį todel ,kad tas artumas buvo nesveikas ,nors vietos buvo.Apžiūrėjau ta mašiną ,kuri taip neadekvačiai buvo pastatyta ir palikta.Viduje. prie rankinio stabdžio ,esamoi vietoje pasidėti ka nors ,pamaciau nežmoniškai daug tablečių, "vaistų ".įvairaus dydžio ir pagalvojau ,kad zmogus tiek vaistų naudojantis negalėtų vairuoti mašiną,todel ir ta mašina buvo taip pastatyta nevalyvai,nes kazkas su tuo zmogumi ne taip.Dabar galvoju kad tikrai reikėjo paskambinti arba sulaukti vairuotojo.Tas atvejis buvo Kaune prie Molo parduotuves.

Pilietis

Pilietis portretas
Siūlau įsidėmėti ,Delfi portale neliko komenatam skilties.Manau uždrausta zodžio laisvė,registruoti tik skaitytojai gali rašyti komentarus. Prašau ,per 30 metų Lietuvos Nepriklausomos neliko.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių