Tūkstančiai kauniečių veržiasi pro blokpostus: per parą teko apgręžti 900 automobilių

Praėjusią parą policijos pareigūnai, budintys patikros postuose, nepraleido kone trijų tūkstančių automobilių. Vien Kauno apskrityje teko apsukti apie 900 vairuotojų.

Praėjusią parą policijos pareigūnai, budintys patikros postuose, nepraleido kone trijų tūkstančių automobilių.

Policijos departamento duomenimis, už karantino reikalavimų pažeidimus surašytas 91 protokolas, iš jų postuose – septyni, tai yra tiems, kurie piktybiškai važiavo ir nevykdė pareigūnų reikalavimų.

Pažeidėjų būta daugiausia didžiosiose apskrityse – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos.

Kauno apskrities policija pranešė, kad nuo trečiadienio 13 val. iki ketvirtadienio 9 val. ryto Kauno apskrityje sustabdyta apie 46 tūkst. transporto priemonių, beveik 900 teko apsisukti.

Išaiškintas ne ir vienas Kelių eismo taisyklių pažeidimas, tarp kurių keletas vairuotojų, neturėjusių teisės vairuoti, keletas neblaivių vairuotojų, o vienas iš jų, kuriam gresia baudžiamoji atsakomybė, atvykęs į patikros postą Jonavoje, aiškino, kad vyksta pirkti alkoholio.

Vyriausybės nutarimu nuo gruodžio 15 dienos iki sausio 3 d. ribojamas asmenų išvykimas už savo gyvenamosios vietos savivaldybės teritorijos ribų, išskyrus atvejus, kai vykstama dėl artimųjų giminaičių mirties ar atlikti darbo, kai darbo vieta kitoje savivaldybėje, ar dėl būtinosios medicininės pagalbos, primena ELTA. Judėjimo ribojimas taip pat nebus taikomas ir tais atvejais, kai vykstama į/iš oro uostą, dėl objektyviai pagrįstų neatidėliotinų priežasčių, kai vykimas į kitą nei savo gyvenamosios vietos savivaldybę yra neišvengiamai būtinas.

M. Morkevičiaus (ELTOS) nuotr.

Policija organizavo stacionarius kontrolės postus visų šalies savivaldybių centrų prieigose, kuriuose bus kontroliuojamos įvažiuojančios į miestus transporto priemonės. Dalis įvažiavimų užtverta techninėmis priemonėmis, įrengtos stebėjimo kameros ar pastatyti draudžiamieji ženklai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ACIU

ACIU portretas
Didziule padeka Policijos pareigunam kurie labai saziningai ir nuosirdziai stengiasi apsaugoti mus Kauniecius aisku ir visoje Lietuvoje yra daug postu kur per lietu ir snygi budi policijos pareigunai saugodami musu sveikata ir kontroliuoja judejima visoje Lietuvoje kad kiek imanoma apsaugotu mus nuo siuo metu siauciant siam siaubingai klastingam pandemijos PIKUI Deja atsiranda tokiu TESLAGALVIU kurie per si pandemijos PIKA iesko galimybiu kad galetu pasivazineti ir susiorganizave sau burelius galetu per sventes gerai pabaliavoti Tokius TESLAGALVIUS butina grieztai bauduoti Policijos pareigunam didziules stiprybes ir didziulis nuosirdus JUMS ACIU

Nigga

Nigga portretas
Jei reikia tai ir važiuoja koks kieno reikalas nesuprantu, sugalvojo kažkokia glušė Šimonių kad tunot urvuose tai ir turim klausyt?! Ką ji pati sėdi, nejuokinkit

Klp

Klp portretas
Kaunas išrinko raudonkoncer... dabar bėga rinkėjai nuo ju.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių