Svarbi informacija vairuotojams: laikinai Taikos prospektu geriau nevažiuoti

  • Teksto dydis:

Vienoje pagrindinių Kauno miesto gatvių tinklo arterijoje šiuo metu eismo sąlygos sudėtingesnės nei įprastai. Taikos prospektas jau kurį laiką tvarkomas, tačiau pranešama apie atsiradusius papildomus darbus, tad vairuotojai raginami geriau rinktis kitus maršrutus.

„Šiuo metu intensyvūs darbai vyksta Taikos prospekto ir A.Baranausko gatvės sankryžoje. Pašalinus nusidėvėjusį asfalto sluoksnį, po juo nebuvo jokio pagrindo, todėl jį naujai įrengti užtruks apie savaitę“, – apie tai, kad prospektą remontuojantys kelininkai susidūrė su iš anksto nenumatytomis kliūtimis, socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Kauno miesto savivaldybė.

Kol važiuojamojoje kelio dalyje savo techniką yra išrikiavę kelininkai, eismas ženkliai lėčiau juda. Todėl specialistai ragina savo kelionėms rinktis kitas miesto gatves ir taip sumažinti spūstis bei leisti laisviau remontuojamą atkarpą įveikti viešajam transportui.

„Prašome rinktis alternatyvų maršrutą ir važiuoti šia sankryža tik esant būtinybei. Nors eismas čia nebus uždarytas, tačiau gatvės pralaidumas ženkliai sumažės“, – pažymėjo miesto atstovai.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad kelininkai iki metų pabaigos užsimoję iš pagrindų atnaujinti daugiau kaip 4 kilometrų ilgio Taikos prospekto atkarpą tarp Ateities plento ir Pramonės prospekto. Taikos prospekto atkarpoje tarp J.Basanavičiaus gatvės ir Savanorių prospekto atnaujintos požeminės komunikacijos – šiluminė trasa ir vandentiekis. Taip pat bus sutvarkyti šaligatviai, pakeista asfalto danga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Matosi , kad įsavinami ES pinigai , kitaip taip lėtai niekas neleistų ''temtti gumos ''

Rasa

Rasa portretas
Visam pasaulyje kelininkai tvarko kelius naktimis, kad dieną nesusidarytų kamščiai. Teko nakvoti San Remo. 3 val. prikėlė kelio remonto darbai. Ir ką ir nieko. Išgyvenom. O ryte gatvėje vėl kaip nieko ir nebuvę. Čia miestas. Ne vienkemis.

Eglė

Eglė portretas
Nesuprantu, ką tie varjotai daro, prie Savo išrausė, iškasė kaip šernai, ojetau, kas darosi, miegoti neįmanoma, naktimis darbuojasi blūdelnykai.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių