Situacija Domeikavoje: kelionė dėl sniego prailgo iki 1,5 val., darželis – be elektros

Feisbuko grupėje „Domeikava“ viena mamų pasidalijo šio snieguoto ryto įspūdžiais.

„Spėju kelininkai rajonų nevalo arba pramiegojo, nes vaikus į mokykla ar darželį nuvežti – misija 1-2 val. Gal žinot, ar yra kokių kitų kelių į „Luknės“ darželį?“ – klausė moteris, susidūrusi su sunkumais.

Komentaruose kai kurie kiti domeikaviškiai jai pritarė, kad šįryt kelias buvo tragiškas. Vienas 5 km iki mokyklos įveikė tik per pusantros valandos. Į pastebėjimą, kad būtų buvę greičiau pėstute, atsakė, kad tokiomis sąlygomis – tikrai ne.

„Kiek pamenu, gyvenime to kalno niekada niekas nevalo, išskyrus, kai žmonės patys nusikasa ir pelenais pabarsto“, – pakomentavo kita grupės narė.

Atsirado ir patariančiųjų nusileisti ant žemės – į realybę. „Jūs nenorėkit, kad stebuklingai per porą valandų visi miestai, visos gatvelės ir visi rajonai būtų nuvalyti, logiškai pagalvokite, kad tai yra neįmanoma. Mažiau burbėti reikia, o suprasti, kad sniegas yra sniegas, ne pirmi metai Lietuvoje jis, taip kad turėtumėt žinoti, kaip būna keliuose“, – patarė nesureikšminti kitas internautas.

 

„Facebook“ grupės „Domeikava“ nuotr.

„Nuo tiek ašarų ištirps tas sniegas savaime“, – šyptelėjo dar vienas komentatorius.

Kauno rajono Domeikavos lopšelio-darželio „Luknė“ direktorė Odeta Černiauskienė „Kauno dienai“ teigė, kad šįryt tikrai susidurta su susisiekimo problemomis. Ir ne tik. Apie 10 val. darželyje dingo elektra. 13 val., kai kalbėjomės, ji dar nebuvo atsiradusi.

„Sunkiai, bet vaikai ir darbuotojai suvažiavo. Daug kam buvo šokas, nepasiplanavę, atsikėlė tokiu metu, kaip visada. Aš ir pati duris praktiškai atsistūmiau, kiek buvo prisnigę. Bet ir toliau sninga. Dėl sniego nebėra elektros. Iš po nakties buvo, bet po to dingo. Nežinom, ką darysim“, – svarstė direktorė.

Ji sakė, kad ryte keliai, vedantys į darželį, nebuvo valyti. „Juos nuvalė apie 9 val.“, – teigė vadovė, bet optimistiškai pridūrė, kad išmoksim su sniegu gyventi. „Susidraugausim su žiema, ir viskas bus gerai. Bet šiandien visiems buvo neramu“, – neslėpė O. Černiauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonimui

anonimui portretas
Linkejimai inkilui ;)

Lina

Lina portretas
O žiema žiemuže kaip smagu !!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Na... sėkmės laukuose gyvenantiems....
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių