Šiandien Kaune geriau nekišti nosies į lauką: fiksuojamas didelis oro užterštumas

  • Teksto dydis:

Penktadienį Kaune fiksuojamas didelis užterštumas kietosiomis dalelėmis.

Kaip pranešė Nacionalinis visuomenės sveikatos centras, dėl šių priežasčių darželius ir mokyklas lankantys vaikai neturėtų būti vedami į lauką.

Aplinkos apsaugos agentūros duomenimis, kietųjų dalelių KD10 koncentracija Petrašiūnų oro kokybės matavimo stotelėje siekia 53,5 mikrogramo kubiniame metre. Didesnė nei 50 mikrogramų kubiniame metre koncentracija laikoma aukšta ir lauke rekomenduojama būti tik visiškai sveikiems žmonėms.

Likusioje Lietuvoje fiksuojamas žemas ar labai žemas oro užterštumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pranešė,tik kodel darželių auklėtojos neišgirdo?Tėvai,po darbo atskubėję,rado savo vaikučius lauke.Matomai tai AAA rūpejo tik straipsnelį sukurpti reikiama linkme.O kaltininkas tai tik vienas-R.Masiulis,ar ne?Negi iš tiesų galvojama,kad žmonės kvaili?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kaip sujudo raudonieji koloradai.jiems kaune blogai vaziuokit rasija ten oras geresnis subinlaižiai putino

Pagarbos kauniečiams Savivaldybė nerodo

Pagarbos  kauniečiams Savivaldybė nerodo portretas
Visas Kauno centras paskendęs dulkėse, nes vykdomi statybų darbai :Laisvės al. Kara;iaus Mindaugo pr.,Žemaičių , tačiau Savivaldybė nesugeba organizuoti gatvių laistymo, O ponas meras vykdydamas savo privačias statybas Kauno Centro polikliniką ir jos ligonius bei centro gyventojus pavertė įkaitais , kurie turi kvėpuoti cemento dulkėmis ir CO2.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių