Scenoje Valentino dieną atšventę K. Krysko ir J. Milius pateko į kuriozinę situaciją

  • Teksto dydis:

Karina Krysko ir Jeronimas Milius Valentino dieną atšventė kaip ir priklauso dainininkų šeimai – scenoje. Pora Kaune surengė nuotaikingą meilės dienos koncertą drauge su miesto bigbendu. Pusantros valandos trukusiame renginyje nuskambėjo nauja programa „Gražiausios meilės dainos“. Susirinkusieji jos paklausyti VDU didžiojoje salėje tapo unikalaus vakaro liudytojais: toks koncertas buvo pirmas ir kol kas vienintelis.

„Gaila, kad tik vienas. Su bigbendu koncertuoti toks džiaugsmas. Skamba fantastiškai ir suteikia tiek energijos, optimizmo“, – sakė J. Milius ir svarstė, gal reikėtų specialią programą pakartoti kitais metais. „Išties, būtų smagu su ja apvažiuoti Lietuvą ir kasmet vasario 14 d. groti vis kitame mieste“ – pritarė ir K. Krysko.

Abu dainininkai negailėjo gerų žodžių Kauno bigbendui, kuris, anot jų, groja ne „valdiškai“, o iš visos širdies. „Yra tekę susidurti su orkestrais, kurių muzikantai gal pervargę nuo skirtingų programų, gal per daug visur ir su visais groję, bet tiesiog jauti, kaip jie atidirba be jokios ugnies... O štai Kauno bigbendas visai priešingai – atrodė kiekvienas muzikantas sudėjo į koncertą visą širdį“, – kolektyvą gyrė Jeronimas ir Karina. Publika taip pat įvertino muzikantų nuoširdumą ir po jų atlikto instrumentinio kūrinio aidėjo itin garsūs aplodismentai.

Tarp gražiausių pasaulinių meilės hitų itin originaliai ir naujoviškai suskambo specialiai bigbendui aranžuoti Jeronimo ir Karinos kūriniai „Manyje“ ir „Aš dalis tavęs“. „Man ypač didelį įspūdį paliko Karinos dainos „Aš dalis tavęs“ aranžuotė. Originaliai ši daina – klubinio skambesio, buvo net sunku įsivaizduoti, kaip ji galėtų būti atlikta su bigbendu... Aranžuotojas Jievaras Jasinskis sugebėjo rasti tobulą skambesį: neprarasti originalaus, bet skoningai pridėti bigbendo“, – pasakojo Jeronimas.

Koncertą vainikavo irgi specialiai aranžuotas abiejų atliekamas kūrinys „Meile, lėk“ ir karštas vasarą susituokusių dainininkų bučinys.

Paklausti, ar po koncerto jie dar vyko kur nors švęsti Įsimylėjėlių dienos, abu juokėsi ir sakė, kad pakliuvo į kuriozišką situaciją. „Mes tikrai neplanavome jokių romantiškų vakarienių, bet po koncerto buvome stipriai išalkę, o namie kaip tyčia laukė tuščias šaldytuvas. Taigi, spontaniškai nutarėme užsukti į restoraną ir, žinoma, pakliuvome į patį Valentino dienos įkarštį. Vienur nebebuvo vietų, kitur siūlė laukti staliuko valandą... Į mus žiūrėjo kaip į iš dangaus nukritusius: gi reikėjo užsisakyti iš anksto, ar pamiršote, kokia proga? Pasiblaškėme po miestą, kol pavyko“, – juokėsi abu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Kažkaip tai pora nesižiuri Milius gera balsa turi bet kad šalia tos susitraukusios bobelės labai suprastėjo Man skampinas ir Krisko tiko du tokie mažiukai mikimauziukai iš multifilmo

ŽVAIGŽDŪNAI ATSIRADO ....

ŽVAIGŽDŪNAI ATSIRADO .... portretas
Galvojo , kad tik pasirodžius tarpdury stalelis pats prie jų privažiuos... Vaizduoja tokius "išlėkusius" menininkus , kad net į supermarketą nuvažiuoti tingi. Tai moteriškei reikia atimti motinystės teises , nes vaikutis irgi nori valgyt .... ir ne tik ....

Anonimas

Anonimas portretas
Kazin ar taip ilgai bus? Labai nori reklamos.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių