Pripažino: dviračių stovai Ąžuolyno parke įrengti nekokybiškai

  • Teksto dydis:

Savaitgalį socialiniuose tinkluose pasklido verslininko Ugniaus Kiguolio vaizdo įrašas, kuriame matyti nekokybiškai įrengti stovai, kuriuos galima tiesiog nusinešti. Valdininkai patikino, kad brokas bus sutvarkytas artimiausiomis dienomis.

Portalas kauno.diena.lt skelbė U.Kiguolio Ąžuolyno parke užfiksuotą vaizdo įrašą, kuriame matyti, jog dviračių stovai nėra įtvirtinti, juda, juos net galima laisvai pasiimti ir nusinešti, todėl prie tokių įrenginių rakinti dviračių nėra prasmės ir jokio saugumo.

„Ką tik grįžome iš pasivažinėjimo. Ąžuolyno parke stovi keturi tokie stovai ir jie visi vienodai padaryti. Čia tiesiog rangovai labai gudriai juos prisuko prie plytelių, tačiau apačioje nėra jokio įbetonavimo. Galima paimti ir viską pakelti“, – portalui kauno.diena.lt sakė U.Kiguolis.


Esame nepatenkinti atliktais darbais, todėl atsakingi „Kauno švaros“ asmenys turės pasiaiškinti.

Taip verslininkas tikėjosi, kad valdininkai atkreips dėmesį, kaip jis pats sako, į analogų Europoje neturinčius stovus, ir įpareigos rangovus atlikti darbus taip, kad nebūtų gėda ir dviratininkai jais galėtų normaliai naudotis.

„Šiaip aš džiaugiuosi atsinaujinančiu Kaunu, bet norėtųsi, kad miestas atsinaujintų ne bet kaip, o kokybiškai“, – pridūrė U.Kiguolis.

Ilgai laukti nereikėjo. Miesto atstovai informavo, kad stovus įrengė bendrovės „Kauno švara“ darbininkai. Ši įmonė priklauso pačiai savivaldybei.

„Esame nepatenkinti atliktais darbais, todėl atsakingi „Kauno švaros“ asmenys turės pasiaiškinti. Įpareigosime bendrovę artimiausiu metu padaryti tinkamą pagrindą stovams ir juos pritvirtinti. Dėkojame kauniečiams, suteikusiems informaciją apie nekokybiškai atliktus darbus. Visada laukiame kauniečių pastabų ir operatyviai į jas reaguojame“, – portalui kauno.diena.lt sakė Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Bet tai juk smulkmė... BET - šiais psesudo-skandalais siekiama pridengt tikrąsias AFERAS.

Taip pat kauniete

Taip pat kauniete portretas
O kur jus pone Pakalniski esat,kad mes kaunieciai sio miesto gyventojai turim rodyti jusu uzsakovu brokus??Kas pasirase uz tokius darbus,kas prieme akivaizdu broka?

o tai

o tai portretas
Pinigus Kauno švara gavo iš savivaldybės? Jei taip, kaltę turi prisiimti ir savivaldybės klerkai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių