Prasideda darbai vienoje pagrindinių Kauno sankryžų: vairuotojams prireiks kantrybės

  • Teksto dydis:

Prasideda darbai vienoje pagrindinių Kauno sankryžų, jungiančių Savanorių prospektą su Šv. Gertrūdos ir E. Ožeškienės gatvėmis. Dėl to šiose vietose iki rugpjūčio 31 d. numatomi eismo apribojimai. Kauno miesto savivaldybė perspėja apie galimas transporto spūstis.

Vairuotojai raginami atkreipti dėmesį į du pagrindinius eismo tvarkos pakeitimus. Pirmiausia, E. Ožeškienės gatve transporto eismas vyks tik viena kryptimi – K. Donelaičio gatvės link. Čia skirtingais etapais numatomi gatvės susiaurėjimai iki vienos eismo juostos. Be to, vienpusis eismas laikinai bus ir Jeruzalės skersgatvyje (pro Kauno choralinę sinagogą) – tik Savanorių prospekto kryptimi.

Savanorių prospekto įkalnės pradžioje numatyti gatvės susiaurėjimai. Čia transportas judės abiem kryptimis, tačiau eismui bus skirta tik po vieną eismo juostą.

Kaip skelbia savivaldybė, visoje statybvietės teritorijoje automobilių greitis bus ribojamas iki 30 km/ val.

Vairuotojams patariama stebėti kelio ženklus ir vadovautis apylankų nuorodomis. Viena pagrindinių arterijų apvažiavimui taps Maironio gatvė, taip pat intensyvesnis srautas gali nusidriekti V. Putvinskio gatve.

Vairuotojams rekomenduojama rinktis alternatyvius maršrutus, taip išvengiant transporto spūsčių ir laiko gaišinimo.

Pasak Kauno miesto savivaldybės specialistų, šiame rekonstrukcijos etape bus iš pagrindų atnaujintos „Kauno vandenų“ vandentiekio trasos, pakeistos troleibusų kontaktinio tinklo atramos, gatvės apšvietimo stulpai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Savivaldos gerbėjas

Savivaldos gerbėjas portretas
Ko čia triedžiat, lansburginiai ? Kam rūpi jūsų pezalai ? Sėdit ir sėdėkit, prie parašos, liaudiškai tariant. Kauniečiai gal patys susitvarkys ir aplinkui, ir viduj. Atsirado kgbistų įslaptintojai 75 metams į priekį.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Gal ir reik miestą tvarkyti,tačiau dirbama sovietus kai viskas isgriaunama,perkasasama ir tai tęsiasi metais O dirbant vakarietiškai reiktų dirbti prie objekto visą parą ir net sekmadieniais ir padaryti per kelias dienas,tada pradėti kitą darbą

>Mindei ir pan.

>Mindei ir pan. portretas
O kas trukdė "europinius pinigus' paimti anksčiau valdantiems ? Tingėjo ? Tikrai taip, nes nereikėjo nieko daryti [ kai neturi pinigų. Arba kažkiek turi, bet sunaudojo ...sau ]
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių