Pokalbis „Kauno dienos“ studijoje: kaip neapkerpėti karantine

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Lietuvos sporto universiteto docentė, kineziterapeutė dr. Vilma Dudonienė.

„Kauno dienos“ studijos viešnia, dr. V. Dudonienė su žiūrovais pasidalins savo patirtimi, kokius fizinius pratimus nesunkiai galima padaryti namuose.

„85 proc. žmonių skundžiasi nugaros skausmais, kurių priežastys gali būti ir psichologinės“, – sako kineziterapeutė.

Kaklas, krūtinės ląsta, riešai – žmogaus kūne daug vietų, kurios nepritaikytos nuolatiniam darbui prie kompiuterio. Ir joms mankštinti nereikia sporto klubo ar specialių treniruoklių. Kaip tai daryti namuose, nuo ko pradėti įgyvendinti dažną pažadą po Naujų metų užsiimti sportu, kas sveikiau, bėgiojimas ar spartus vaikščiojimas – visa tai ir dar daugiau „Kauno dienos“ studijoje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vyriausybė grybauja

Vyriausybė grybauja portretas
Dar daugiau pasakyčiau: gal būtų buvęs teisingas variantas anksčiau įvesti nepaprastąją padėtį ir palikti dirbti senąją Vyriausybę. Kad jinai toliau dirbtų ir šią problemą išspręstų. O dabar atsirado nauja Vyriausybė, kurios kai kurie ministrai per savo gyvenimą nėra vadovavę dviem-trims žmonėms, nežino, kas realiai darosi, mat kiekvieną dieną eteryje sklinda vis skirtinga informacija. Visuomenėje vyrauja panika. Perkėloje arkliai nekeičiami, reikėjo palikti dirbti Vyriausybę, kuri įsigilinusi į situaciją. Ir dabar tikrai ne laikas prisiminti, kas siūlė dekriminalizuoti „žolę" ar įteisinti naujų formų santuokas. Šiandien yra daug svarbesnių dalykų, o vienas - ypač svarbus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių