Po nelaimės mergina dėkoja už pagalbą: vairuotojai paskolino dešimt gesintuvų

„Viskas vyko tarsi filme“, – apie trečiadienio popietę nutikusią nelaimę pasakoja kėdainiškė Justė Dailidėnaitė. Užsidegus jos vairuojamam automobiliui, keliolika žmonių neliko abejingi – puolė merginai į pagalbą.

Portalo kauno.diena.lt skaitytoja pasakoja, kad jos vairuojamas automobilis „Mercedes-Benz“ užsiliepsnojo Vytėnų gatvėje, apie 15 val.

„Bevažiuojant pasipylė dūmai, visas automobilio vidus buvo jų pilnas. Automobilis užgeso“, – pamena mergina, kuri tėčio automobiliu iš Kauno vyko po darbo pokalbio.

Anot pašnekovės, toliau viskas vyko tarsi filme: iššokusi iš automobilio ji puolė skambinti ugniagesiams, o į nelaimę patekusiai merginai suskubo padėti aplinkiniai.

„Vieni rėkė, kad bėgčiau, nes automobilis sprogs, kiti šaukė, kad kviesčiau ugniagesius. Žmonės išsitraukė iš automobilių savo gesintuvus, ėmė gesinti mašiną. Nepažįstami žmonės padėjo – negaliu tuo patikėti. Stabdėm pravažiuojančias mašinas, prašėm gesintuvų“, – J. Dailidėnaitė džiaugiasi, kad jai pagelbėjo keliolika vairuotojų. Mergina teigia, kad maždaug dešimt vairuotojų ugniai malšinti davė savo gesintuvus.

Tiesa, kai kurie praeiviai ar vairuotojai tik filmavo neįprastą vaizdą, laidė komentarus. „Automobilius vairuojančios moterys dar paspausdavo greičio pedalą“, – pamena šešerius metus vairuojanti mergina.

Netrukus automobilis pradėjo degti atvira liepsna, tad, pasak pašnekovės, gesintuvai jau nebegelbėjo. Laimei, labai greitai atvyko du ugniagesių gelbėtojų automobiliai. Jie ugnį malšino maždaug 30 min.


„Iš mašinos liko tik metalo laužas, išdegė automobilio apačia, bet tai juk tik daiktas. Niekas nenukentėjo, aš sveika. Per šį chaosą nespėjau padėkoti žmonėms, kurie neliko abejingi ir man padėjo. Ačiū jums. Ačiū ugniagesiams. Žinau, kad gyvenime yra karma, tad už gerą darbą sulauksite gero. Tikiu, kad tiems, kurie liko apatiški, ateityje gali prireikti pagalbos, bet ir jums tada niekas nepadės. Juk mes esame žmonės ir mumyse turi būti žmogiškumo“, – sako mergina ir prisipažįsta, kad dar ir vakare ji neatsigauna nuo patirtų emocijų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prostitutei Emmai22

Prostitutei Emmai22 portretas
ar nepamiršai susimokėti baudą? O gal už tave sumokės XXX?

arvys

arvys portretas
teko buti analogiskoje situacijoje ir lygiai taip pat dydziavausi lietuviais, kurie lipo is savo automobiliu gesinti manojo. Sustojo ne maziau 6 automobiliu ir visi puole su savo gesintuvais gesinti, o su paskutiniu ir uzgesino kol atvaziavo gaisrine.

ko norėt

ko norėt portretas
kaune dauguma lietuviai kurie yra geri žmonės visada padės
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių