Po gausaus kritulių kiekio sostinėje lietus neaplenkė ir Kauno: gatvėse – balos

  • Teksto dydis:

Antradienį sostinę užklupo gausi liūtis, kuri apsėmė gatves bei pridarė nemenkų nuostolių visame mieste. Avarinės tarnybos darbuotojai vandenį sėmė dar iki popietės, kadangi lietaus srautai apmažėjo, tačiau visiškai nesustojo. Meteorologai pranešė, kad Vilnių aplankę lietaus debesys slenka link Kauno.

Antradienį pirmoje dienos pusėje Vilniuje iškrito stichinis lietaus kiekis, todėl keliose vietose buvo kilę sunkumų transportui, BNS informavo savivaldybės įmonės „Grinda“ atstovas. Užsikišo kanalizacijos grotelės, vanduo negalėjo subėgti greitai, o tai paskatino milžiniškų balų susidarymą – jose skendo transporto priemonės.

Teigiama, kad dėl liūties padarinių kreipėsi daugiau nei 300 žmonių, todėl šalinami išvirtę medžiai, tvarkomos nuošliaužos. Liūtis vietomis išjudino ir kelio bei šaligatvio dangas. Gaunama daug pranešimų ir apie užlietus kiemus, rūsius.

Apie 15 val. kauniečiai pradėjo siųsti pranešimus, kad krituliai neaplenkė ir Kauno, tačiau situacija tikrai ne tokia tragiška, kaip kaimyniniame mieste.

„Matėme vaizdus iš Vilniaus, todėl pradėjome nerimauti, kad ir pas mus gali nutikti kažkas panašaus. Kol kas keliaudami namo pro Tunelio gatvę matėme tik dideles balas“, – portalui pasakojo vyras.

Nemenkas lietus skalavo ir Gričiupio, ir Šilainių rajonų gyventojus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as esu as

as esu as portretas
šilainių mikroraj.gavo mažai lietučio

Tai

Tai portretas
džaiaugėsi varlytės

Anonimas

Anonimas portretas
Argi ne rusai kalti dėl šiandienos liūčių ? Palauksim broilerio komentarų...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių