Per plauką nuo tragedijos: Laisvės alėjoje ant pėsčiųjų tako užvirto sunkvežimis

  • Teksto dydis:

Rekonstruojamoje Laisvės alėjos dalyje darbininkams teko nelengvas iššūkis. Nesuvaldžius technikos, ji dalinai užvirto ant pėsčiųjų tako. Laimei, žmonės nenukentėjo, tačiau apgadintos čia esančios kepyklėlės sienos.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai informavo, jog šiek tiek prieš 16 val. jie matė, kaip Laisvės alėjoje, ties A.Mickevičiaus gatve, sunkvežimis buvo pakrypęs ant šono. Sunkioji technika nieko neprispaudė, tačiau apgadino šalia esančios kepyklėlės sieną ir iškabą.

„Einant Laisvės alėja mačiau, kaip buvo atverčiamas sunkvežimis nuo tako, skirto pėstiesiems. Akivaizdžiai toks apvirtimas nebuvo planuotas ir užkrito ant apsauginės tvoros, skiriančios pėsčiuosius nuo tvarkymo darbų. Kiek mačiau, ant žmonių neužvirto, bet išdaužė kepyklėlės iškabą, tačiau tikrai galėjo užvirsti ir ant žmonių“, – savo įspūdžius pasakojo pro šalį ėjęs Adomas.

Maždaug 16.20 val. sunkvežimis jau buvo pilnai atverstas, tačiau matyti, kad jis ne vienoje vietoje kliudė pastatą. Kampinė siena dabar atrodo kaip iškandžiota, nebėra ir virš durų buvusios iškabos.

Laisvės alėjos rekonstrukcijos darbus atliekančios bendrovės „Kauno tiltai“ atstovai teigė, kad incidentas su sunkiąja technika įvyko jų partnerių bendrovės „Autokausta“ rekonstruojamoje dalyje.

Bendrovės „Autokausta“ atstovai portalui kauno.diena.lt teigė, jog incidento metu žmonės nenukentėjo.

„Objektas ir transporto priemonės yra apdrausti, jei bus nustatyta žala, ji bus atlyginta. Paties įvykio aplinkybės yra tiriamos“, – sakė bendrovės Kelių statybos projektų vadovas Artūras Budreika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To-baimė.

To-baimė. portretas
Matau,kad koncervatoriški šunys nenustoja loti.Ir tas ,kuris parašė komentarą ,jau nesugeba blaiviai mastyti,nes jis loja iš inercijos.Prie ko čia tas sunkvežimis ir meras? Pamąstyk ,,Baimė".

Baimė

Baimė portretas
Oi kaip mero sarginiai šuneliai bijo bet kokio neigiamo įvykio paviešinimo.Su įniršiu puola žurnalistus,kodėl pranešė apie tą įvykį.Kartais atrodo,kad jie tikriausiai samdyti apsaugininkai paloti ant kiekvieno pasakančio tiesą.

Suoliukai

Suoliukai portretas
LAISVES alejoje nuostabus ! Tik nera kur atsisesti, visi apsikti balandziu. Kas isspres sia problema ?
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių