Vaikų ašaros: po pažado pristatyti laiku – žinutė, kad dovanos bus tik po renginio

Kalėdinis laikotarpis neatsiejamas nuo stabtelėjimo, nuo jaukaus pasibuvimo kartu su visa šeima, giminaičiais, tačiau yra neįsivaizduojamas ir be dovanų.

Jų paieškos dar tik įsibėgėja, tačiau jau pasitaiko nesusipratimų, nemalonios patirties.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipęsis kaunietis pasidalijo savo karčia patirtimi.

„Smagu rūpintis kalėdinėmis dovanomis, o ypač, kai jas perki patiems mažiesiems“, –  pradėjo laišką vyras, šių metų lapkričio 19 d. užsakęs Kalėdų dovanas visai vaikų darželio grupei. Dovanas išsirinko ir jas užsakė internetinėje parduotuvėje 1a.lt. Parduotuvė užsakymo metu nurodė, kad pirkinius pristatys per 2-3 d. Viskas tinka. Svarbu dovanas gauti iki gruodžio 2 d. Tądien vaikams planuojamas Kalėdų Senelio vizitas.

Asociatyvi freepik.com nuotr.

„Apmokėjome ir gavome patvirtinimą, kaip džiugu, kad perkate 1a.lt, ačiū už pasitikėjimą, o mes jums jūsų pirkinius pristatysime per 2-3 d.d. Smagu, laukiam. Praėjo savaitė. Nieko. Nu OK, prieškalėdinis laikotarpis, būna, suprantama, palauksiu. Laukiam... Ir ką gi, gauname laišką, kad, soriukas, bet mes nesame pasiruošę kalėdiniam pikui ir jūsų dovanos bus dar po poros savaičių. Gruodžio 14 d. Tiesiog jėga“, – sarkazmo nestokojo vyras.

Gauname laišką, kad, soriukas, bet mes nesame pasiruošę kalėdiniam pikui ir jūsų dovanos bus dar po poros savaičių.

Jis dar bandė skambinti į parduotuvės infocentrą. Ten išgirdo tą patį: didelis krūvis, laukite prekių, kol atvešime arba gali grąžinti pinigus, jei prekių ieškosis kitur.

„Kaip smagu, tiesiog visi tėveliai rankom ploti pradėjo, nes 1a.lt davė pasirinkimą likus porai dienų iki šventės“, – komentavo apviltas pirkėjas.

Jis su kitais vaikų darželio grupės tėvais dabar priverstas verstis per galvą ir ieškoti dovanų kitur. Vyras minėjo, kad nebūtų buvę taip pikta, jeigu pranešimą apie logistikos problemas būtų gavęs ne taip vėlai, likus vos pusantros dienos iki renginio. 

Portalas kauno.diena.lt kreipėsi į parduotuvę 1a.lt ir paprašė pakomentuoti šią situaciją. Gavę atsakymą, publikaciją papildysime.


Šiame straipsnyje: internetinė parduotuvėdovanosvėlavimasprekyba1a.ltvaikaisiuntosskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

TT

TT portretas
Ten su A1 nuolat taip ir prekių daug neturi, kientas jiems padeda susivokti, kad neturi to, ką rodė turį.

Tomas

Tomas portretas
Uzsake net neapziurejus, o jei atvez bruokota? Tai vel menesi lauks kol pakeis? O nepaprasciau butu paciam nupirkti? Kas tokius i darzeli idarbina? Siaubas.

Anonimas

Anonimas portretas
varykit i suwalkus ten pigiau ,o šiaip tai protingi prieš 1mėn užsako prekes
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių