Pakaunės viešojo transporto stotelėse sumontuotos informacinės švieslentės

  • Teksto dydis:

Kauno rajono viešojo transporto stotelėse jau sumontuotos informacinės švieslentės. Jose keleiviai realiu laiku matys, kada atvyks autobusas, be to, švieslentėse bus galima pateikti ir kitus savivaldybės informacinius pranešimus.

"Informacinės švieslentės sumontuotos kelyje Raudondvaris–Vilkija–Čekiškės, septyniose viešojo transporto stotelėse: Raudondvaryje – dviejose, Bubiuose – vienoje, Kulautuvoje – vienoje, Vilkijoje – dviejose, Čekiškėje – vienoje stotelėje", – informavo Kauno rajono savivaldybės Kelių ir transporto skyriaus vyriausiasis specialistas Jonas Sakalavičius.

Anot J.Sakalavičiaus, iš pradžių švieslentėse bus rodomas tik laikrodis ir bėganti informacinė eilutė. "Įdiegti visą reikiamą įrangą ir ją ištestuoti užtruks apie mėnesį, nes tai sudėtingos informacinių technologijų programos. Norime, kad kai sistema startuos, nebūtų jokių kliūčių ir trikdžių", – aiškino specialistas.

Kauno rajone švieslentes sumontavo konkursą laimėjusi UAB "Kautra". Įrenginių tiekėjas po švieslenčių įrengimo privalės sistemą eksploatuoti dar 30 mėnesių. Bendra sutarties trukmė – 36 mėnesiai.

Įrengti švieslentes savivaldybei kainavo 66 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių