Pagaliau: M. Riomerio gatvėje išasfaltuota dalis siaubingai duobėtos aikštelės

M.Riomerio gatvėje, šalia prekybos centro „Šilas“ ir baro-kavinės, daug metų kauniečius piktino labai apleista, siaubingai duobėta aikštelė. Šią savaitę didesnė dalis aikštelės buvo išasfaltuota. Tačiau ne visa.

„Gyvenu M.Riomerio gatvėje. Antradienį eidama šalia buvusios itin duobėtos aikštelės pastebėjau, kad ji pasikeitusi. Aikštelė buvo pradėta asfaltuoti. Apsidžiaugiau, nes nesmagu kasdien pro čia praeiti ir matyti duobes. Maniau, kad ji bus sutvarkyta iki galo, tačiau praėjo kelios dienos, o darbai nebevyksta. Nejaugi dalis aikštelės taip ir liks duobėta. Kažkaip nesinori tikėti, kad darbai jau baigti“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo kaunietė.

Nejaugi dalis aikštelės taip ir liks duobėta. Kažkaip nesinori tikėti, kad darbai jau baigti.

2017 metų rudenį portalas kauno.diena.lt rašė apie tai, kad M.Riomerio gatvės gyventojai džiaugėsi restauruotais namais, trinkelėmis išklotais šaligatviais, prie namų įrengtomis automobilių stovėjimo aikštelėmis. Tačiau šios gatvės gyventojai, kurių namai pažymėti neporiniais numeriais, piktinosi, kad liko nesutvarkyta labai duobėta aikštelė šalia pagrindinės M.Riomerio gatvės.

Situaciją tada paaiškino Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis. „Dalis sklypo, kuriame yra aikštelė, priklauso privatiems asmenims, todėl savivaldybė tikrai neasfaltuos privačios aikštelės“, –  2017-ųjų spalį teigė jis.

Taip aikštelė atrodė anksčiau

M.Riomerio gatvės gyventoja manė, kad Kauno savivaldybė vis dėlto persigalvojo ir nutarė sutvarkyti duobėtą aikštelę, bjaurojančią bendrą atnaujinto kvartalo vaizdą.

Tačiau Kauno mero patarėjas ryšiams su visuomene Tomas Jarusevičius portalą kauno.diena.lt informavo, kad Kauno savivaldybė šioje teritorijoje jokių darbų nevykdė, todėl, pasak jo, panašu, jog jie atlikti privačių savininkų iniciatyva.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienaM.Riomerio gatvėduobėta aikštelėAloyzas Pakalniškistomas jarusevičiusišasfaltuota aikštelė

NAUJAUSI KOMENTARAI

To aplamai

To aplamai portretas
Skraidyk tadu

aplamai

aplamai portretas
nejaukus rajonėlis, na atrestauravo tuos klaikius daugiabučius, ir bruzgynus išpjovė, vistiek pėsčias ten nenorėčiau vaikščiot

Liolia

Liolia portretas
Baras normaliems zmonems kelia nemalonius jausmus. Stovedavo prie jo iejimo buriai apsmurgusiu girtuokliu pypkiuodami
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių