Nemokama akcija: iš Kauno rajono gyventojų bus surenkamos didelių gabaritų atliekos

  • Teksto dydis:

Kauno rajono savivaldybė šių metų birželio–liepos mėnesiais organizuoja didelių gabaritų atliekų surinkimo iš Kauno rajono gyventojų akciją. Iš gyventojų nemokamai bus surenkami dideli buities apyvokos daiktai (baldai), buityje susidarančios elektros ir elektroninės įrangos atliekos (stambi buitinė technika). Nurodytų atliekų surinkimo grafikai skelbiami Kauno rajono savivaldybės seniūnijų internetinėse svetainėse.

Pagal turimas sutartis su atliekų tvarkytoju UAB "Kauno švara", šiais metais bus organizuojamos dar kelios didelių gabaritų, taip pat pavojingų buities atliekų surinkimo akcijos – apie jų datas informacija bus skelbiama vėliau.

Primename, kad gyventojai į VšĮ Kauno regiono atliekų tvarkymo centro eksploatuojamas atliekų priėmimo aikšteles ištisus metus nemokamai gali pristatyti namų ūkiuose susidarančias ir jų susidarymo vietoje išrūšiuotas atliekas (išskyrus mišrias komunalines atliekas): antrines žaliavas, didelių gabaritų, buityje naudojamos elektros ir elektroninės įrangos, pavojingas, žaliąsias, statybos ir griovimo atliekas, padangas.

Atliekų priėmimo aikštelių adresai, darbo laikas ir kontaktai, į nurodytas aikšteles atvežamų atliekų priėmimo tvarkos aprašai, kita svarbi informacija skelbiama Kauno regiono atliekų tvarkymo centro interneto svetainėje www.kaunoratc.lt, skiltyje paslaugos gyventojams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pervežimai

Pervežimai portretas
PIGIAI PERVEŽAME KROVINIUS-PERKAUSTOME ISVEŽAME SENUS IR NENAUDOJAMUS BALDUS.NEMOKAI ISVEŽAME SENA BUITINE TECHNIKA IR ELEKTRONIKA +37065178896

Kauno švara

Kauno švara portretas
Čia ne “akcija”, o prievolė Kauno švarai pagal sutartį su rajono savivaldybę. Čia atliekas privalės surinkti apvažiavimo būdu ir specialiais konteineriais.

Anonimas

Anonimas portretas
vešim į rajoną šlamštą:)
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių