Naujasis policijos vadas apie slaptą N. Venckienės grąžinimą: tokia taktika – gera

Teisėsaugos pasirinkta taktika iš anksto neskelbti apie buvusios teisėjos ir parlamentarės Neringos Venckienės grąžinimo procedūras buvo gera, mano naujasis policijos vadovas Renatas Požėla.

„Tas pargabenimo slaptumas – manau, pasirinkta gera taktika, norint nesukelti papildomų grėsmių tiek pačiam asmeniui, tiek institucijoms. Paskui tas slaptumas labai minimalizavosi, visa visuomenė žino, kur šiuo metu yra Neringa Venckienė“, – spaudos konferencijoje pirmadienį teigė jis.

Antradienį darbą pradedantis policijos vadovas daugiau bylos nekomentavo ir ragino palaukti tolimesnių prokuratūros sprendimų.

Manau, pasirinkta gera taktika, norint nesukelti papildomų grėsmių tiek pačiam asmeniui, tiek institucijoms.

„Natūralu, kad visuomenė turbūt nori žinoti tiesą ir aš tikiu, kad vykdomi tyrimai tą tiesą atskleis“, – sakė jis.

Praėjusią savaitę į Lietuvą iš Jungtinių Valstijų pargabentą N. Venckienę teismas leido suimti dviems mėnesiams. Jai pareikšti įtarimai dėl teismo sprendimo nevykdymo, pasipriešinimo policijos pareigūnui, trukdymo antstoliui ir sudavimo į veidą Laimutei Stankūnaitei.

N. Venckienė kaltinimus neigia ir vadina juos politiškai motyvuotais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Osama bin Kaunietis

Osama bin Kaunietis portretas
cia kaip "Dievu miske" Srugos :mes tave uzdarom i konclageri, nes norim apsaugot nuo liaudies pykcio,kad tave nesudorotu,jie matai isdirbe taktika ir strategija, o negalima be ju?

Anonimas

Anonimas portretas
Oi,koks Skvernelis...ar negalima parinkti foto?

Manau

Manau portretas
Kad naujasis policijos vadas perlenkia lazdą.Pirmiausia tegul gerai pagalvoja ar jo veiksmuose viskas gerai.Tuo žmogumu netikiu.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių