Moteris pakraupusi ir dėl aikštelėje pamatyto smurto prieš vaiką, ir dėl policijos reakcijos

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose plinta įrašas, kuriame moteris pasakojo mačiusi, kaip Kaune esančios „Registros“ aikštelėje vyras trenkė nepilnametei. Pasak jos, įvykį matė ir dar viena liudytoja. Tačiau moterį nustebino policijos reakcija – esą pareigūnai nebuvo suinteresuoti net paimti jos, kad prireikus ji galėtų paliudyti.

Pašiurpino pamatytas vaizdas

Feisbuko grupėje „Kauno Mamytės“ ketvirtadienį atsirado įrašas, kuriame moteris nurodė, jog matė galimą smurto prieš nepilnametę mergaitę atvejį. Pamatytas vaizdas ją gerokai šokiravo.

„Liepos 27 dieną apie 10.25 val. „Regitros“ stovėjimo aikštelėje mačiau, kaip vyras, galbūt tėtis, nežinau, atvėrė galines dureles ir ėmė mušti 9-10 metų mergaitę. Ne sudavė vieną syk, o trankė! Stipriai! Kol spėjau iššokti iš savo automobilio ir pribėgti, kita atsitiktinė moteris atitraukė jį nuo vaiko“, – rašoma socialiniame tinkle.

Moteris tikino, kad vyras esą jai aiškino, kad mergaitė jį spardė. Tačiau toks galimai smurtavusio vyro paaiškinimas neįtikino.

„Kaip galėjo spardyti? Sėdėdama ant galinės sėdynės kojomis bumptelėjo priekinę sėdynę? Ir tai jam iššaukė agresiją. Bijau pagalvoti, kas vyksta kasdien. Automobilyje šalia mergaitės sėdėjo ir maždaug 4-5 metų berniukas“, – pasakojo įvykį ties „Regitra“ mačiusi moteris.

Bijau pagalvoti, kas vyksta kasdien.

Vyras pasišalino

Liudininkė teigė, kad apie įvykį pranešė Bendruoju pagalbos telefonu 112, tačiau galimai prieš mergaitę smurtavęs vyras iš įvykio vietos pasišalino.

„Kol skambinome 112, vyras įsėdo į automobilį ir pasišalino. Įvykis užregistruotas. Deja, ne iš mano telefono numerio. Su kita moterimi buvome ištikto šoko ir nepasikeitėme savo kontaktais“, – apie tai, kad skambino ne ji, o kita moteris, pasakojo internautė.

Ji nurodė, kad pati skambino Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovams ir nurodė, jog ji matė įvykį bei galėtų paliudyti. Jai esą buvo pasakyta, kad duomenų apie įvykį suteikti negali, o jei reikės, tyrėjai patys ją susiras, tad kontaktų papildomai palikti nereikia.

„Man buvo neramu, tad susisiekiau su Kauno VPK. Konsultantė informavo, kad negali suteikti duomenų apie įvykį. Aš aiškinu, kad man nereikia duomenų apie įvykį, aš buvau liudininkė ir noriu palikti savo duomenis. Mane patikino, kad, jei prireiks, tyrėjas mane susiras pats. Kaip? Jei ji nebuvo suinteresuota bent pasidomėti plačiau ir įtraukti mano kontaktus. Teliko pyktis ir nusivylimas. Nežinau, kur kreiptis, jei policijai nerūpi“, – patarimo į grupės narius kreipėsi moteris.

Vaikų automobilyje nebuvo?

Kauno VPK atstovė spaudai Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt nurodė, kad pranešimas apie įvykį iš tiesų buvo gautas, tačiau pareigūnams atvykus į įvykio vietą, automobilio jau nebuvo, o jo savininkė aiškino, kad vaikų mašinoje nė nebuvo.

„10.31 val. buvo gautas praeivės pranešimas, jog prieš keletą minučių automobilių stovėjimo aikštelėje automobilyje „Mercedes Benz“ buvo trenkta nepilnametei. Nuvykus pareigūnams minėtas automobilis nei stovėjimo aikštelėje, nei aplinkinėse vietovėse nebuvo rastas. Susisiekus su automobilio savininke ši pareigūnams paaiškino, jog tikrai buvo atvykusi į Kauną laikyti egzaminą, tačiau viena. Pasak jos, nepilnamečių asmenų su ja nebuvo“, – apie įvykį pakomentavo Kauno policijos atstovė.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo ir kodėl pareigūnai nepasirūpino skambinusios moters kontaktais. Atstovė patikino, kad telefono numeris lieka skambinant, todėl tikriausiai dėl šios priežasties papildomai duomenų ir neprireikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O moteris

O moteris portretas
iš kraupumo neprtrie... į kelnes...

na situacija neeiline , ysodino tevas vaika

na  situacija neeiline , ysodino tevas vaika portretas
vaikelis uzsikaprizino ir su kojom eme spardyt vairuotojo sedyne ,trugdyt vairuot , matomai raminimai nepadejo , vaikelis sparde issisiepes toliau , todel tevas sustoje apramino ,nesivaldanty vaika , kada zodziai nepadeda ,--padeda dirzas ...tik siais laikai nupederastejusioj lezbieciu valdomoj visuomenej , tai sukelia soka ... zinoma tuoj pat pasiulytu parduot vaika ,,bernevernet ,,,saragei ,kad vaika galetu ysivaikint kokia geju ar lezbiu simynele ir kulturingai isaukletu sy kaprizinga vaikely, be dirzo ar antausio.....o tik su isdralintom visom skylem

nuomone

nuomone portretas
kokie nesveiki komentarai... O smurtautoja reiktu sulaikyt, negi ten nebuvo kameru regitros? Jo boba galimai meluoja
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių