Ministras vyksta į Kauną: tikrins, kaip asfaltuojami ir prižiūrimi keliai

  • Teksto dydis:

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius ketvirtadienį vyksta į Kauną, kur su meru Visvaldu Matijošaičiu aptars europinės geležinkelio vėžės „Rail Baltica“ įgyvendinimą, vidaus vandenų strategiją bei kaip Kaune vyksta kelių asfaltavimo darbai.

Taip pat ministras aptars Lietuvos pašto Kaune viziją, BNS pranešė ministerija. Kaune susibūrusi architektų iniciatyvinė grupė „Paštininkai“ yra pristačiusi idėją Kauno centriniame pašto pastate įkurti architektūros muziejų.

Vėliau J. Narkevičius lankysis įmonėje „Kelių priežiūra“, kur domėsis, kaip įmonės valdyba ir administracija prižiūri ir tvarko valstybinės reikšmės kelius, ar pakankamai rūpinasi kelių saugumu. Ministras ketina aptarti ir pasirengimą valstybės kelių žiemos priežiūros darbams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tegu pasižiūri

tegu pasižiūri portretas
visiško chaoso mieste, visuomeninis transportas arba vėluoja 10 minučių nuo grafiko, arba suvažiuoja vienu metu keli to paties maršruto troleibusai.

iš portretas
draugo pasakymų, tai ministerijoje iki Narkevičiaus buvo vienas malonumas "dirbti", didesnę dalį dienos imituojant, bet kai šitas lenkas pradėjo kišti nosį į visus skyrius, tai po tiekos metų kilo sąmišis, dar iš pradžių jis blogai gaudėsi, bet dabar jau tragedija, tai vieni suserga, kiti kitaip tempia laiką, laukdami kol baigsis šio ministro kadencija

kauniete

kauniete portretas
konserviniai apsiraminkit
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių