Maironio gatvė – nepravažiuojama: taisomas po žiemos išlindęs grindinio brokas

  • Teksto dydis:

Nuo šiandien Maironio gatvėje ties Laisvės alėjos atkarpa ribojamas transporto eismas, kadangi čia pluša darbininkai. Važiuojamojoje dalyje tvarkoma nekokybiškai paklota granitinė danga. 

Po žiemos išlindusį broką savo sąskaita ištaisys pats rangovas. Darbus planuojama atlikti per tris savaites.

„Granitinė danga šioje vietoje paklota pernai lapkritį. Dabar jau akivaizdu, kad tuometinė oro temperatūra buvo per žema ir dėl to neatlaikė siūlės. Laisvės alėja yra reprezentacinė miesto gatvė, tad čia negali būti vietos jokiems defektams. Apgailestaujame dėl papildomų trukdžių vairuotojams ir pėstiesiems, tikimės jų supratingumo. Savo ruožtu patys iš šios patirties tikrai padarysime išvadas, kad ateityje tokių nenumatytų rūpesčių pavyktų išvengti“, – teigė Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Dabar jau akivaizdu, kad tuometinė oro temperatūra buvo per žema ir dėl to neatlaikė siūlės.

Pasak jo, miestui šie darbai papildoma nieko nekainuos – rangovas savo ištekliais turės naujai perkloti granitą ir užpildyti siūles specialia mastika. Tikimasi, jog tęsiantis karantinui ir sumažėjus eismo srautams vairuotojams didelių nepatogumų dėl remonto nekils.

Granitinės dangos siūlių tarpai čia pildomi specialia medžiaga, siekiant maksimalaus patvarumo. Šiems darbams reikalinga ir palanki oro temperatūra. Sutvirtinta danga taps atsparesnė transporto apkrovoms ir tarnaus ilgiau.

Maironio gatve viešasis transportas nevažinėja, todėl jo maršrutai nesikeis. Tuo metu automobilių vairuotojai raginami rinktis alternatyvius maršrutus, važiuojant A. Mickevičiaus ir kitomis gatvėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eilinis žmogelis

Eilinis žmogelis portretas
Prieš teisdami darbininkus jūs pagalvokite ar jie nusprendžia kas bus daroma laisvės alėjoje. Jie kaip kareiviai jiems duodamas įsakimas ir jie jį vygdo. Gamyklinio broko neištaisys niekas jį nebentik galima pakeisti. Gaila darbininkų ir jų sunkaus darbo. Savo darbo iš naujo perdaryti nenorėtų nei vienas.

Kostia

Kostia portretas
Tie atgrubnagiai turi ne tik veltui ištaisyti broką, bet ir atlyginti padarytą žalą...

Anonimas

Anonimas portretas
parašykit kas atsakingas už baigtų Kauno g. asfaltavimą . Tai tam už škvarkės ir į broką su snukiu kaip į šūdą patrint . Manau meras dingtu iš darbo vietos ir visi kiti urodai
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių