Lauko kavinių Laisvės alėjoje neapgulė: daugelio lankytojų rankose – arbatos ir kavos puodeliai

  • Teksto dydis:

Šeštadienio dieną laisvų vietų prie Laisvės alėjoje veikiančių lauko kavinių staliukų netrūko. 

Ketvirtadienį veiklą atnaujinus lauko kavinėms, restoranams ir barams, prie staliukų Laisvės alėjoje pirmieji lankytojai jau sėdėjo ir septintą ryto. Daugelis išsiilgusiųjų gardžių patiekalų žadėjo, kad vėsus oras nuo apsilankymo lauko kavinėse jų neatbaidys.

Visgi šeštadienio rytą ir popietę Kauno centre prie staliukų laisvų vietų netrūko.

„Šalta. Dabar mieliau pasivaikščiosime, o vėliau gal ir į lauko kavinę užsuksime“, – sakė Laurynas.

Greičiausiai vėsokas oras turėjo įtakos ir tam, kad daugelio prie staliukų prisėdusių miestiečių rankose garavo arbata ir kava.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt teigė, kad penktadienio vakarą buvo gauti du pranešimai dėl karantino ribojimų nesilaikymo lauko kavinėse. „Abu pranešimai buvo gauti apie 21 val. Buvo pranešta, kad dvi centre esančios kavinės nesilaiko karantino reikalavimų, nes vis dar dirba. Pažeidimų policija nenustatė, nes buvo rasti tik besitvarkantys darbuotojai“, – teigė policijos atstovė.

Primename, kad restoranai, kavinės ir barai nuo ketvirtadienio gali dirbti lauke nuo 7 iki 21 valandos, prie vieno staliuko sėdint daugiausia dviem žmonėms, išskyrus vienos šeimos narius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Veronika

Veronika portretas
Taigi sakė apmokestins stalčiukus, nes labai daug norinčių rezervavo stalčiukus, o gavosi snipstas

Va taip

Va taip portretas
Tik durniai gali eiti kavos gerti,už puodelio kainą gali visą puskily nusipirkti.Nusišvilpti ant jų.

Jhu

Jhu portretas
Ir visur tuos šunis tamposi. Paskui vidi etalsi ir kėdės numyžti. Velniop vyt. Šuniukų mylėtojai blyn. Jau neįmanoma pro juos praeiti. Ir išvis, didelis šuo- kodėl be antsnukio?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių