Kur sužvejoti gerų idėjų? Žuvingas vietas išduos turintys nuomonę kauniečiai

  • Teksto dydis:

Ar tikrai šiuolaikinis verslas pagrįstas kūrybiškumu? O gal reikšmingiau – valia, finansai ir rezultatų siekimas? Ir svarbiausia – kaip, kur, kada ieškoti ir rasti gerų idėjų? Ar idėjas sužvejoti gali tik menininkai?

Lapkričio 13 d. 14 val. į klausimus atsakys bei patarimus dalins žinomi kauniečiai, sutikę dalyvauti viešoje diskusijoje, kurią organizuoja Kauno kolegijos Vadybos ir ekonomikos fakultetas. Minčių apie kūrybiškumą bei idėjų medžioklę kviečiami pasiklausyti Kauno jaunimas – renginys nemokamas.

Renginio organizatoriai pabrėžia – patarimus diskusijos dalyviai dalins pasitelkdami savo asmeninę patirtį ir nueitą kelią, o ne knygose, madinguose seminaruose ar internete rastas auksines mintis.

Renginyje bus galima išgirsti, iš kur naujų idėjų semiasi internete greitai išpopuliarėjęs rašytojas Mantvydas Leknickas, kuris savo eilėmis socialiniame tinkle „Facebook“ spėjo užkariauti tūkstančių gerbėjų širdis. Patirtimi taip pat dalinsis IT įmonės „TeleSoftas“ projektų vadovas, rašytojas, verslininkas Mažvydas Šimkus.

Profesinį kelią nuo dizainerio, kūrybos vadovo iki didžiausios kūrybinės agentūros vadovo Kaune pristatys „Talent Garden Kaunas“ įkūrėjas ir vadovas, fotografas, kultūros entuziastas Artūras Bulota, jau daugiau nei dešimtmetį dirbantis reklamos ir komunikacijos srityje.

Ar sporte reikalingas kūrybiškumas, diskutuoti privers Lietuvos ir tarptautinių varžybų kultūrizmo varžybų čempionas, paskutinį mėnesį laimėjimų kolekciją papildęs iš Čekijos parsivežtu sidabro medaliu, sporto klubo vadovas Rolandas Žeimys.

Išsiaiškinti, kaip idėjas generuoja marketingo specialistai, bus galima kartu su marketingo komunikacijos agentūros „A/D studio“ įkūrėja ir partnere Dovilija Torrau, kurios pagrindinė specializacija – mados, meno, kultūros, gyvenimo būdo prekių ženklai ir jų komunikacijos projektai.

Taip pat renginio metu bus gilinamasi, iš kur semtis įkvėpimo verslui ir kaip jame panaudoti asmeninius pomėgius. Patirtimi šia tema dalinsis UAB „Festo“ pardavimų vadovas Rimvydas Kisielius.

Diskusija „Kur gyvena naujos idėjos? Įkvėpimo paieškos versle ir gyvenime“ – viena iš Kauno kolegijoje lapkričio 13–16 d. organizuojamo renginių ciklo „Verslo dienos 2017“ dalių. Renginių ciklas „Verslo dienos 2017“ Kauno kolegijoje Vadybos ir ekonomikos fakultete tradiciškai šurmuliuos jau vienuoliktąjį kartą.

Atvira diskusija „Kūrybiškumo paieškos gyvenime ir versle“ vyks lapkričio 13 d. 14 val. Kauno kolegijoje (Pramonės pr. 20-41).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių