KTU rektoriaus rinkimuose liko du kandidatai, tolesnė atranka – šią savaitę

  • Teksto dydis:

Kauno technologijos universiteto taryba (KTU) antradienį universiteto rektoriaus rinkimuose atrinko du kandidatus, su jais ketinama dar kartą susitikti šią savaitę.

Kaip pranešė KTU, iš trijų dalyvių daugiausiai balsų surinko dabartinis rektorius Eugenijus Valatka ir  Socialinių mokslų, vadybos ir administravimo krypties mokslų daktarė, bendrovės „Esperonus“ bendrasavininkė Renata Urbonė.

„Šiandien posėdžiavusi KTU taryba nusprendė, kad nori dar kartą susitikti su dviem pirmojo balsavimo metu daugiausiai balsų surinkusiais kandidatais – Renata Urbone ir Eugenijumi Valatka. KTU taryba kvies kandidatus susitikti uždarame tarybos posėdyje dar šią savaitę. Po posėdžio paaiškės tolimesnė rinkimų eiga“, – teigiama universiteto pranešime.

Į rektorius taip pat kandidatavo Kalifornijos Politechnikos universiteto profesorius, statybų inžinerijos mokslų daktaras Edmondas Paulas Saliklis.

Konkursas į universiteto rektorius paskelbtas sausio 9 dieną, dokumentus pretendentai galėjo pateikti iki kovo 10-osios.

Rektorių penkerių metų kadencijai viešo konkurso būdu renka ir skiria KTU taryba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Niekados

Niekados  portretas
Savo vaikų nesiūsiu į šitas sovietines profkes

senelis

senelis portretas
Lietuva valdo ir gal valdys Austeja Jurgita na ir renata su garbaciauskaite Ingridos ir tvartelio aveles

Rima

Rima portretas
Kad tik zydras nebutu
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių