Konkuruoti su laikinuoju Kauno policijos vadovu ryžosi tik vienas jo kolega

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities policijos vadovas bus renkamas iš dviejų kandidatų. Tai paaiškėjo, pasibaigus paskelbtai atrankai į šias jau devynis mėnesius tik laikinąjį vadovą turinčias atsakingas pareigas.

Kaip jau ne kartą rašyta, šiuo metu laikinai Kauno apskrities policijai vadovaujantis Policijos departamento Imuniteto valdybos viršininkas Elanas Jablonskas buvo atsiųstas į Kauną buvusio policijos generalinio komisaro Lino Pernavo – po šios valdybos pradėto ikiteisminio tyrimo dėl galimos korupcijos Kauno policijoje. Šioje byloje – jau 20 įtariamųjų. Ir dar šiemet ją viliamasi perduoti teismui.

Pasak Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjo Ramūno Matonio, be E.Jablonsko, kuris yra viešai pareiškęs, kad sieks tapti ir nuolatiniu Kauno apskrities policijos vadovu, į šias pareigas kandidatuoja dar vienas asmuo. „Šiuo metu jis vadovauja vienam iš likusių devynių šalies apskrities vyriausiajam policijos komisariatui“, – tik tiek išdavė R.Matonis, atsisakęs net patikslinti dabartinės šio kandidato darbovietės regioną. Esą, kad jam nelaimėjus atrankos, būtų išvengta bereikalingų kalbų.

Anot R.Matonio, patikrinus, ar kandidatai vadovauti Kauno apskrities policijai atitinka keliamus reikalavimus, bus sudaryta atrankos komisija, kuriai, žinoma, vadovaus policijos generalinis komisaras Renatas Požela. Kada įvyks jos posėdis, dar neaišku. Jeigu nepavyks jo surengti dar šį mėnesį, teks luktelti iki rudens, nes rugpjūtį šalies policijos vadovas planuoja atostogauti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V

V portretas
Visi jie vienodi duokle reike rinkt kitaip nebusi komisaru

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Nu jo vienas prisirinko šaibų ir kitiems reik vėl ieškos kokio verslininko kad paspaust kažka reiktų ir €tada pabyrės o kaip kitaip su anteciais daug ka gali

ALGIS

ALGIS portretas
Kodėl nepadarius vieno komisariato , kaip padaryta viena urėdija
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių