Kitoks Naujųjų sutikimas Kaune: į Rotušės aikštę nepateks nei pėstieji, nei automobiliai

  • Teksto dydis:

Naujųjų metų išvakarėse Kauno Rotušės aikštėje šventinio šurmulio nebus – pranešė apie numatytus ribojimus ne tik automobiliams, bet ir pėstiesiems.

„Kauniečiai, šiandien pasitinkame Naujuosius metus. Tačiau pasitinkame juos kitaip nei esame pratę. Naujametės šventės Rotušės aikštėje nebus. Siekiant išvengti susibūrimų, šįvakar nuo 20 val. iki rytdienos 8 val. patekimas į Rotušės aikštę bus ribojamas tiek pėstiesiems, tiek automobiliams“, – socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Kauno miesto savivaldybės atstovai.

Kaip rašoma, aikštėje nebus nei įprasto vakarėlio, nei fejerverkų, todėl joje lankytis paprasčiausiai nėra prasmės. 

„Labai prašome elgtis atsakingai ir Naujuosius metus sutikti saugiai, savo namuose. Miestas pasistengė, kad net niekur neidami neliktumėte be šventinės nuotaikos – fejerverkai keliasi arčiau gyvenamųjų rajonų ir juos galėsite stebėti pro savo namų langus. Šie metai baigsis ir su savimi nusineš didžiąją dalį išbandymų bei rūpesčių, o kad visi Naujųjų pradžią pasitiktume sveiki bei saugūs – pabūkime šiandien namie“, – akcentuojama pasidalytame įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

eiguliai

eiguliai  portretas
Kokiuose rajonuose tiksliau saudys fejerverkai kad matytusi oras sssss apsiniauke bus nieko gerooooo

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ar išmintinga mesti tūkstančius į orą ir teršti gamtą!? Negi kitaip savivaldybė nesugeba praplauti pinigus!? Man atrodo, geba ir dar kaip! Kultūringiau pasielgs visi kiti miestai su savo žmogišku požiūriu į žmogų! Kauno meras užsimanė per marą/covidą fanfarų! Negi visi tokie dirba Kauno savivaldybėje? O gal bijo mylimero kumščio į stalą? Šlykščiai prisiminsime tuos brangius gamtos teršalus- naujamečiys fejerverkus... Ir ją jie šiemet linksmins?

B.B.d

B.B.d  portretas
Nuo ir nX ....dar tokios pornuchhos - PAKAZUCHA nemačiau !!! Toky šuda dar eit žiūrėti kažkokia iškamša ...geriau bobele ciupinet
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių