Kauno rajono futbolo klubo „Hegelmann Litauen“ šventėje kalbėta ir apie ambicingus planus

Aukščiausiame šalies divizione – Optibet A lygoje – rungtyniaujantis Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ futbolo klubas trečiadienį surengė šventę, į kurią buvo pakviesti šio klubo partneriai ir rėmėjai. Mažojoje aikštelėje įvyko draugiškas aštuonių komandų trijulių turnyras.

Vokiško kapitalo logistikos įmonė „Hegelmann Transporte“ yra futbolo klubo steigėja ir pagrindinė rėmėja. Todėl jos vardu rungėsi dvi komandos: vieną sudarė įmonės vadovai, kitą – futbolo klubo atstovai. Jos ir susigrūmė finale dėl nugalėtojų taurės. Į aikštę išbėgęs „Hegelmann Transporte“ valdybos pirmininkas ir bendraturtis Antonas Hegelmannas pasižymėjo stipriais smūgiais ir net keliais įspūdingais įvarčiais. Turnyrą organizavęs FB „Hegelmann Litauen“ vykdomasis direktorius Dainius Šumauskas nugalėtojų taurę įteikė FB „Hegelmann“ atstovams.

Į Kauno futbolo akademijos manieže vykusį renginį atvyko ir Kauno rajono komanda, taip pat meras Valerijus Makūnas bei jo pavaduotojas Paulius Visockas. Rajono savivaldybės futbolininkai po dviejų pergalių bei dviejų pralaimėjimų pasiekė pusfinalį.

Šventėje nemažai kalbėta apie Savivaldybės ir klubo tolesnio bendradarbiavimo galimybes, kuriant futbolo infrastruktūrą ir ugdant jaunuosius futbolininkus. Pažymėtina, kad „Hegelmann Litauen“ profesionalų komandoje puikiai rungtyniauja garliavietis saugas Vilius Armanavičius ir babtiškis puolėjas Nauris Petkevičius, kuris per šį sezoną jau yra pelnęs 11 įvarčių (4 jų – per trejas pastarąsias rungtynes). Šiuo metu klubas „Hegelmann Litauen“ yra įsitvirtinęs penktoje Optibet A lygos turnyro lentelės vietoje ir neslepia ambicingų planų tvirtai žengti dar toliau svarių pergalių link.

„Labai svarbu, kad „Hegelmann“ vadovai ne tik subūrė aukšto lygio profesionalų komandą, bet ir siekia sukurti palankią terpę vaikams žaisti futbolą, o norintiems siekti rezultatų – sudaryti sąlygas tobulėti“, – pabrėžė Kauno rajono savivaldybės meras V. Makūnas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

siulau pervadint

siulau pervadint portretas
i,,kolbashnikova super stars,,

Dirmeikis

Dirmeikis portretas
Kur 18mečiai, 19mečiai lietuviai futbolininkai ? Tokiam klubelyje ir tai žaidžia kokie penki iš Afrikos.

Anonimas

Anonimas portretas
Galima klubą pervardinti į lietuvišką pavadinimą ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių