Kauno rajono biblioteka skelbia įtraukiantį konkursą

  • Teksto dydis:

2023-ieji paskelbti Aukštaitijos ir Dzūkijos metais, todėl Kauno rajono savivaldybės viešoji biblioteka šiemet išsikėlė tikslą paskatinti gyventojus pažinti tautinės pasaulėjautos šaknis, pakurstyti susidomėjimą etniniu paveldu ir tautos praeities savitumo ženklais.

Visus metus biblioteka organizuos įvairius renginius ir edukacijas aukštaičių ir dzūkų etninį savitumą akcentuojančiomis temomis ir jau skelbia pirmojo nuotaikingo ir įtraukiančio konkurso pradžią.

Į svečius kviečia Batniavos, Kulautuvos, Raudondvario ir Vilkijos bibliotekos, kuriose eksponuojami tautiniai dzūkų ir aukštaičių kostiumai. Apsilankę minėtose bibliotekose surinks keturias Lietuvos vėliavos juosteles. Tačiau to nepakaks: būtina pasidaryti asmenukių prie tautinių drabužių ir labiausiai patinkančią nuotrauką iki kovo 12 d. įkelti į socialinį tinklą „Facebook“ su grotažyme #krsvbiblioteka.

Iš visų dalyvių nuotraukų burtų keliu bus išrinktas vienas laimėtojas, kuriam atiteks prizas – inovatyvus edukacinis žaidimas su QR kodais apie Kauno rajoną „Būkime keliautojais ir atradėjais“.

Kauno rajono savivaldybės nuotr. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių