Kauno kryžių kalnelyje – dovana Lietuvos atkūrimo šimtmečiui

  • Teksto dydis:

Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga Kauno kryžių kalnelį papuošė dar vienas gražus skulptoriaus Kęstučio Vaškelio darbas, inicijuotas Lietuvos pensininkų sąjungos Kauno bendrijos "Bočiai" bendruomenės.

Kunigas Robertas Grigas, pašventinęs kryžių, padėkojo bendruomenei ir ypač jos vadovei Marijai Garšvienei už pastangas ir darbą šiuo gražiu kryžiumi įamžinant Lietuvos valstybingumo šimtmetį.

Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo renginių koordinatorė Edita Vaitkūnienė papasakojo, kad su "Bočių" bendrija bendradarbiauja jau antrą dešimtmetį ir negali atsistebėti ponios Marijos darbštumu, entuziazmu ir, atrodo, niekada nesibaigiančia jaunatviška energija.

Susirinkusiesiems sveikinimo kalbą pasakė renginio vedėjas Vilius Kaminskas, miesto tarybos narė dr. Loreta Kudarienė padeklamavo eilių. Gerą šventinę nuotaiką palaikė ansamblių "Ainiai", "Bočiai" atliekamos dainos.

Dr. Gintautas Labanauskas, sveikindamas šventės dalyvius, padėkojo už padarytą puikų darbą ir palinkėjo geros sveikatos ir stiprybės patriotiškumo dvasia ir toliau auklėjant jaunąją kartą. Nes net iki rekordinių aukštumų padidintas bendrojo vidaus produkto (BVP) procentas neapsaugos mūsų valstybės, jei jos nebus pasiruošę ginti piliečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tą portretas
Labanauską prie kryžiaus kalti,vaidina geruolį,nesąžningas žmogus.

Bičiulis

Bičiulis  portretas
Gintai , ar visai pablūdai : tiek velniavos prikrėtęs ir ... prie kryžiaus ...

kun. grige,kodel be sutanos

kun. grige,kodel be sutanos portretas
kas cia per nauja mada ,su alba tik misias laikyti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių