Per Kauno gimtadienį centre bus ribojamas automobilių eismas: geriau vykti viešuoju transportu

  • Teksto dydis:

Jau šį savaitgalį kauniečių ir miesto svečių lauks 615-asis Kauno gimtadienis. Viso savaitgalio metu bus įvairiausių renginių, todėl vietomis bus ribojamas automobilių eismas. Į šventę geriau vykti viešuoju transportu.

Kauno miesto savivaldybė informuoja, kad nuo gegužės 26 d. 16 val. iki 28 d. 18 val. bus ribojamas eismas Jonavos gatvėje prie Pilies žiedo ir Karaliaus Mindaugo prospekte prie Vytauto Didžiojo bažnyčios.

„Senamiesčio gyventojai bus praleidžiami per patikros punktus M. Daukšos ir Jonavos gatvėse“, – apie ribotą patekimą į Senamiestį, užsiminė miesto atstovai.

Paprastai gimtadienio šventė į Senamiestį privilioja tūkstantines žmonių minias, todėl vykti nuosavu automobiliu – nerekomenduojama, nes gali tekti gaišti laiką ir sukti ratus aplink centrą vien tam, kad rastumėte laisvą parkavimo vietą. Todėl geriau atsipalaiduoti ir į Senamiestį vykti troleibusais ir autobusais.

Kauno savivaldybė nurodo, kad papildomai keleivius veš šių maršrutų viešasis transportas:

Gegužės 26 dieną iki 1 val.: 20, 23, 37, 40, 44, 47 maršrutų autobusai ir 1, 2, 5, 7, 10, 11 maršrutų troleibusai.

Gegužės 27 dieną iki 1 val.: 6 A, 23, 35 A, 37, 40, 44, 47 maršrutų autobusai ir 1, 5, 7, 10, 11 maršrutų troleibusai.

Nuo gegužės 26 d. 16 val. iki 28 d. 18 val.: 22, 31 A, 46 maršrutų autobusai iš galinės Kauno pilies stotelės, esančios Kauno pilies aikštelėje, į savo įprastas trasas važiuos Šv. Gertrūdos gatve.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To ROKAS

To ROKAS portretas
Kiek suprantu iš rašliavos, kad jūs kaip senas bambeklis viskas negetai. Jai jau tiek problemų, tai kokio belnio rinktis vaikų būreliua centre? Pilna kituose rajonuose. Visame pasaulyje centrai visada užkimšti būna. P.S. kas liečia šį savaitgalį, kas nenorėjo dalyvauti išvažiavo prie jūros, ežerų, kaimus, sodus ir pan. Ir beja centras jau sutvarkytas. Ir beja kokie būreliai savaitgalį?

Rokas

Rokas  portretas
Visos tos šventės tik sunkumai žmonėms. Kažkas žaidžia krepšinį- žmonėms problemos su transportu. Kažkurie miesto metai- ribojamas transportas. Atvežą senuką Bidoną- ribojamas transportas. Gal jau gana kažkieno šventes užversti ant galvos eiliniams žmonėms, kuriems reikia dirbti, vežioti vaikus į būrelius, baseinus, lankyti senus tėvus ir t.t. Amžinai kur nors iškasta, uždaryta ar kažkas kažką žaidžia ar švenčia. Ir dar politinių tuštybių susirinkius mums ant galvos pradės versti. Niekas nebeįsileidžia, tai dabar kakos ant Lietuvos su tais susitikimais. Susitiks 50 dykaduonių politikų ir 500 jų apsauginių ir 1000 visokių špionų. Ir dar žurnaliugų suvažiuos 500. Ir plius visus Lietuvos policajus ir karius ten nusiųs, kurie irgi turės kažkur nakvoti ir valgyti. Laikykis, Vilniau, būsi apkakotas iki ausų. :) Beje, įdomu kiek laiko Kaunas valysis po krerpšinio sirgalių? :) Žinoma, viešbučiams ir barams kosminis pelnas. Bet žmonėms lyg prakeikimas.

Mykolas

Mykolas portretas
Ar im memorija Romo Kauno-projektuotojo gimtadieni.Kauno miesto gimtadienis geguzes 20.Merui uzbanguoja Vis tie isipareigojimai .Siukslinas tas Kaunas,Vis raudono maro atsvaitai.Tik krepsinis ,alus ir prostitutes.Geroves-Kaunas......
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių