„Kauno dienos“ studijoje – po 1,5 mln. litų vertės bankroto ant kojų atsistojęs T. Kriščiūnas

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi verslininkas Tomas Kriščiūnas.

T. Kriščiūnas, laukinio kapitalizmo laikų atstovas, dėl verslo atsisakė gerai apmokamo samdomo darbo.

Sukūręs ledainių – kavinių tinklą bankrutavo per 2008 – 2009 m. krizę, prarado namus, šeimą, galvojo apie pasitraukimą iš gyvenimo. Tačiau išgirdęs jo likimo brolių istorijas rado jėgų pradėti gyvenimą iš naujo, būdamas 40-ties. Vėl tapęs samdomu darbuotoju, kilo karjeros laiptais, kol pažintys ir kvalifikacija padėjo jam įsidarbinti Saudo Arabijos princo valdomoje bendrovėje.

Apie šią patirtį T.Kriščiūnas parašė knygą „500 dienų su Saudo Arabijos princu“, o šiandien dalinasi ja ir su „Kauno dienos“ studijos žiūrovais. Ką būtina įvertinti kuriantiems verslą ar jame esantiems, kaip išgyventi nesėkmes darbe ir asmeniniame gyvenime, kur ieškoti pagalbos, kai gyvenimas tampa nebemielas? T.Kriščiūnas taip pat savanoriauja „Vyrų linijoje“, tad rekomenduojame šį pokalbį ir išgyvenantiems asmeninę krizę.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jūra

jūra portretas
Labai įdomus ir protingas Žmogus.Patyręs daug negandų,bet sugebėjęs atsitiesti.Sėkmė Jums Tomai.

Vardas

Vardas portretas
1,5 mln bankrotas - reiškia kad jis buvo skolingas 1,5 milijono. Jis "bankrutavo", t.y. nusirašė skolas. O tie, kurie neatgavo 1,5 milijono - kaip jie dabar gyvena? Parašykit apie nuo šito veikėjo nukentėjusius...

tamošius

tamošius portretas
gangrena konkreti,ragulinu meistras.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių