Kauno autobusuose ir troleibusuose bus galima įsigyti bilietus iš vairuotojų

  • Teksto dydis:

Kauniečiams, važinėjantiems viešuoju transportu - gera žinia. Kauno miesto savivaldybė praneša, kad nuo pirmadienio miesto autobusuose bei troleibusuose bus galima įsigyti transporto bilietus iš vairuotojų.

"Dar vienu nepatogumų sukeliančiu karantino ribojimu mažiau: nuo pirmadienio Kauno autobusuose bei troleibusuose nelieka STOP juostų ir bus galima įsigyti transporto bilietus iš vairuotojų.

Tačiau nereikėtų prarasti budrumo. Prašome laikytis rekomenduojamo saugaus atstumo ir nepamiršti apsauginių kaukių salone bei transporto stotelėse", - rašoma Kauno miesto savivaldybės feisbuko paskyroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Hmm, tu galvą turi?.. NES: nusipirkai vienąkart 'Kauno kortelę' už 1.5€, gali ją pasipildyt norima suma (1€, tarkim; gali iškart pirkti už kokis 5€), ir.. tie pinigai NEDINGS, BET - jau pirmu važiavimu sutaupysi 30ct, taip kad JAU per pirmus 5 važiavimus tas bilietas ATSIPIRKS, ir nereks čia virkauti.

Vida

Vida portretas
Būtų labai gerai, kad negrąžintų įlipimo per priekines duris. Jei atsisakė įlipimo, tai buvo ne pats geriausias variantas. Gi ateis gripas irgi gali užsikrėsti besigrūdant,

>Luka

>Luka portretas
Tai ką, proto bokšte, kad vaikas tai gali nemokamai važinėtis, parduotuvėje prekes imti, kiną kino teatre žiūrėti ir pan. ???? Prabusk. Neturi už ką , tai prekės negausi.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių