Kauniečio įspūdžiai iš paralyžiuoto Kretos oro uosto: vaikai klykia, tvanku, visi susigrūdę

Šiąnakt iš atostogų Kretoje grįžęs kaunietis sakė besitikįs, kad niekuomet daugiau neteks patirti tokios nerimastingos situacijos, kaip nutiko vakar. Herakliono oro uoste dėl pasaulyje chaosą sukėlusios IT sistemų klaidos buvo įstrigę daugybė žmonių.

„Žmonių – daugybė, sausakimšas oro uostas. Stovi žmogus prie žmogaus. Ir prekybos taškuose pilna žmonių. Sienos nuramstytos. Vieni stovi, kiti sėdi. Sudėtinga prasibrauti. Atsisėsti nėra kur. Nėra ir oro, karšta, tvanku“, – pasakojo kaunietis, keliavęs su šeima – žmona ir dviem dukrom.

Kaunas skrydžius priėmė, bet buvo klausimas, ar lėktuvus išleis Kreta.

„Leliukai klykia, mamos verkia, skrydžiai atšaukti arba nukelti. Pavyzdžiui, Vokietija buvo sustabdžiusi skrydžius pusantros paros. Tie, kurių Vokietija buvo ne tik galutinė, bet ir tarpinė stotelė, liko laukti Kretoje. Atšaukti skrydžiai buvo ir į Stokholmą, Maltą, kitur“, – teigė pašnekovas. 

Kauniečiams kelionių agentūra iš anksto pranešė, kad jų skrydis bus nuvėlintas. Po to skrydis nukeltas buvo dar du kartus. „Turėjome pakilti devintą valandą vakaro, tada dešimtą, po to vienuoliktą, o galų gale vidurnaktį. Namuose buvome penktą valandą ryto“, – sakė vyras.

„Buvome pavargę, bet laimingi, kad pavyko išskristi. Buvo žmonių, kurie savo skrydžio oro uoste buvo priversti laukti ir beveik parą“, – pastebėjo kaunietis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skrendam nes pigiau

Skrendam nes pigiau portretas
Tai kad Kretoj ne gestapas statybu nauju nedraudžia

Vaje

Vaje portretas
Kokie lietuviai pikti! Ir nuo sofos moralizuoja atostogautojus. Be jūsų jau niekaip. Ar daugiau neturit ką veikti?

tai kad

tai kad portretas
dabar ir lietuvoj toks pat karstis kaip ir toj kretoj, ale visi buduliai skrenda su savo burundukais, o paskui dejuoja kad veluoja skrydziai, dziaukis kad is viso parskridai, o tai butum jau pas abraoma nukeliaves
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių