Kauniečiai: pagaliau bus sutvarkyta miestiečių pamėgta poilsio vieta

  • Teksto dydis:

Kauniečiai pasidalijo pastebėjimais, kad pradėtas tvarkyti amfiteatras, esantis netoli Nemuno bei Vytauto bažnyčios. Miestiečiai viliasi, kad sutvarkius šią erdvę nepasikartos nelaimės, kuomet žmonės įlūžo tarp išpuvusių suoliukų.

Artėja pokyčiai?

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo naujienomis apie pastebėtus darbininkus ties Nemuno krantinės amfiteatru. Kauniečiai džiaugėsi, kad bus sutvarkyti suoliukai, kurių lentos jau seniai buvo išpuvusios. Pakeitus senas lentas naujomis, vėl bus galima čia leisti laiką ir stebėti pavasarėjantį Kauną.

„Gal pagaliau sutvarkys amfiteatrą ir vėl žmonės galės šioje Senamiesčio vietoje rinktis“, – pastebėjo kaunietis Sergejus.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Miestiečiai tikino, kad šiuo metu amfiteatras aptvertas metaline tvora, tačiau matyti, kad kai kurios amfiteatro lentos yra gerokai išpuvusios arba išimtos ir žiojasi plyšiai.

„Neperseniausiai atnaujinti Santakos sutvarkymo darbai. Čia taisomas ankstesnių rangovų paliktas brokas, statoma vaikų žaidimų aikštelė bei perstatomas avarinės būklės amfiteatras. Iš pagrindų tvarkomas amfiteatras galutiniame etape turėtų atrodyti identiškai prie Kauno pilies esantiems. Visą šios teritorijos sutvarkymo projektą planuojama baigti šiais metais“, – portalui komentavo Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Radeta Savickienė,

Žiemos nelaimė

Portalas kauno.diena.lt primena, kad vasarį į amfiteatrą skubėjo specialiosios tarnybos. Buvo gautas pranešimas, kad moteris įlūžo ir jos koja įstrigo tarp lentų.

Skaitytojo nuotr.

„Ugniagesiai rado moterį, kurios koja iki kelio buvo įstrigusi į įlūžusį suoliuką. Laiptai buvo apledėję, tad ji ėjo tarp suoliukų ir įlūžo į suoliuko sėdimąją dalį. Nukentėjusiai moteriai – apie 70 metų“, – tąkart apie nelaimėlę pasakojo Kauno Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovai.

Tikimasi, jog sutvarkius tiek medinius suoliukus, tiek laiptų pakopas, į T.Daugirdo gatvę esantį amfiteatrą gelbėtojams dėl tokių nelaimių nebereikės važiuoti.


Šiame straipsnyje: amfiteatrastvarkymo darbaiprasidėjo amfiteatro tvarkymo darbaiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

kranto gyventojui

kranto gyventojui portretas
pats tik nepasikabink už kiaušų

Kranto gyventojas

Kranto gyventojas portretas
Tikekimes, kad bus apsaugoti medziai. Paziurekite kaip metalinemis konstrukcijomis pazeisti medziu kamienai. Buvusi architekta, miesto kontrolierius ir statybininkus reiketu uz k...... po sakom pakabinti.

zmogus

zmogus portretas
zmones gerieji paziurekit kaip siukslinat po amfiteatro ,baisu.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių